LG 24EN33S-B, monitor LED 24 inci

LG 24EN33S-B e un monitor de 24 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli, lucru care înseamnă că puteți să vedeți filme Full HD fără mari probleme… dacă aveți un PC care să suporte acest format. Datorită unghiurilor de vizibilitate decente eu aș recomanda acest monitor cuiva în căutarea unui monitor office de 24 inci, spun asta deoarece unghiurile de vizibilitate sunt 90/65 grade.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un aparat cu un timp foarte mic de răspuns și care poate fi montat pe perete… în cazul în care nu mai are loc pe birou de mare ce este.

Perifericul
Perifericul

Din păcate nu are ecran 3D, însă ecranul are o diagonală de 24 inci cu o rezoluție înaltă care facilitează vizionarea filmelor HD și Full HD fără probleme. Filmele se vor vedea foarte bine deoarece contrastul e 5000000:1, iar luminozitatea e de 250 candele pe metru pătrat. Despre reproducerea culorilor numai de bine deoarece acest aparat poate reproduce 16,7 milioane.
Din păcate nu dispune de facilități cum ar fi boxe sau suport 3D, dar are Vesa și port Vga. Acest port presupune că dvs o să puteți conecta orice tip de calculator la el… că e nou sau vechi.

Lucrurile pe care eu le apreciez sunt greutatea mică de 2,8 kilograme, consumul mic de curent (28 W), disponibilitatea de conectori populari, rezoluția ridicată, ecranul de o calitate superioară și faptul că e realizat de un brand de renume – LG. Poate că nu vi se pare că e mare lucru dacă un monitor vine de la un brand cunoscut, dar asta nu e așa deoarece acest model poate fi returnat în 72 ore dacă are chiar și un pixel defect. Mie unul mi se pare acest lucru unul foarte bun și se vede că LG chiar pune preț pe clienții săi.

Nu pot să spun despre acest aparat că e unul de calitate superioară, iar dacă doriți să vă faceți mai bine o impresie despre ce poate atunci vă invit să urmăriți clipul de alături, chiar dacă e unul în germană.

Lasă un comentariu