LG 24EB23PM-B, monitor IPS de 24 inci cu pivot

Monitorul LED LG 24EB23PM-B e unul din modelele office cu pivot și panou IPS. Deasemenea am observat că imaginea e mai înaltă decât la alte monitoare. Acest aspect se datorează faptului că are un aspect 16 pe 10 iar rezoluția e una de 1920 cu 1200 pixeli. Designul e unul simplu dar robust și e normal să fie așa că doar se dorește a fi un monitor de tip office. Nu vă oprește nimeni să-l folosiți acasă pentru filme și aplicații. Prețul său nu e chiar mic dar e în mare parte justificat. Pivotul vă permite să rotiți ecranul după cum doriți iar panoul IPS oferă cele mai bune unghiuri de vizibilitate. Nu are un preț exgerat de mare dar pentru utilizatorii obișnuiți, e destul de piperat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Piciorul acestui model nu e rotund ca și cel al modelelor multimedia și e normal să aibă o astfel de formă pentru un plus de stabilitatea deoarece are pivot până la urmă.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Diagonala de 24 inci care oferă și o rezoluție destul de bună pentru a avea un spațiu de lucru pe măsură și o imagine detaliată. Caracteristicile de imagine sunt decente pentru cât costă și nu am ce să le reproșez: iluminare LED, panou IPS – unghiuri de 178 grade, timp de răspuns 5 ms, aspect lat și contrast dinamic de 5 milioane la 1.

Ca și dotări are boxe integrate, montare VESA 100 cu 100 mm, VGA și DVI. Pentru a fi montat vă recomand un kit de montare care bineînțeles nu e inclus. Vă recomand doar portul DVI pentru a avea o imagine mai de calitate în special la redare media. Face parte dintr-o serie nouă cu pivot care vă permite să înclinați, ridicați sau să rotiți ecranul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are pivot, imagine detaliată datorită rezoluției ridicate, construcție robustă, unghiuri foarte bune (imaginea e clară din orice unghi) și boxele integrate.

Minusuri: cred că ar fi prețul.

Concluzie

Acest LG 24EB23PM-B e unul dintre puținele modele cu astfel de caracteristici speciale și e bine să aveți un model cu un aspect 16 pe 10 în special dacă-l folosiți și în plan vertical. Faptul că are construcție robustă, pivot, IPS și boxe, e cea mai bună soluție office. Alternative sunt destule dacă luăm în considerare prețul și sunt destui producători care au experiență în acest domeniu (însă nu toți oferă și modele ieftine).

Te-ar mai putea interesa