LG 23MP75HM, monitor 23 inci cu boxe

Un monitor cu panou IPS și cu un design mai deosebit e acest LG 23MP75HM. Probabil că cel mai util le este acelora care vor un monitor pentru filme și jocuri deoarece unghiurile de vizibilitate sunt extrem de bune, același lucru putând fi spus și despre reproducerea culorilor… foarte bună.
Având chiar și port HDMI nu o să existe niciun impediment în cazul în care vreți să conectați la el o consolă sau ceva de genul.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi » care este mai mult decât ok din punctul meu de vedere având în vedere cum arată (piciorul e unul transparent) și ce poate. Însă pentru a beneficia de imagini cu adevărat cursive o să aveți nevoie și de un desktop foarte capabil cum e Serioux ExtremeV11B.

Monitorul
Monitorul

Caracteristicile care te-ar interesa la acest model sunt panelul de tip IPS, rezoluția și timpul de răspuns. Panelul are un impact foarte mare asupra unghiurilor de vizibilitate și a culorilor, motiv pentru care astfel de monitoare sunt preferate de cei care vor un monitor pentru filme. Rezoluția e una normală de tip Full HD și o să te ajute în special la filme Blu-ray. Despre timp de răspuns trebuie zis că nu e cel mai bun, dar nu e nici rău… așa încât să te poți juca diferite jocuri fără sacadări.

Lucrurile pozitive sunt tocmai cele menționate în paragraful anterior, iar boxele te vor ajuta și ele destul de mult deoarece așa nu o să mai trebuiască să îți iei un sistem 2.1… dacă nu vrei un sunet mai calitativ. Nu trebuie uitat nici de faptul că are HDMI, adică un port digital care transferă informația foarte rapid.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii pe deplin întrucât nu o să mai găsești ceva similar, din punct de vedere al performanțelor, dar și a designului. Poate fi utilizat chiar și la jocuri deoarece cele 5 milisecunde nu sunt un impediment, iar dacă vă interesează mai multe detalii legate de cum arată atunci vă recomand preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa