LG 23MP65VQ-P, monitor IPS de 23 de inci

Monitorul LED LG 23MP65VQ-P e un IPS performant cu diagonală generoasă dar nu foarte mare. Cu alte cuvinte, există monitoare cu ecran și mai mare dar care poate nu vă sunt mai de folos. Apreciez toate acele caracteristici de imagine și că poate fi un bun monitor pentru gaming/multimedia. Nu e nevoie de un monitor prea sofisticat pentru actualul desktop. Acesta are toate porturile video cunoscute iar pe partea de design se observă că parcă nu are ramă. Însă acest aspect e vizibil doar când ecranul e stins și standul e cel clasic. Noua generație de mai elegantă decât restul și v-o recomand.

Dacă vi se pare prea scump, puteți alege un monitor simplu fără IPS dar unghiurile de vizibilitate nu vor fi la fel de bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala de 23 de inci e perfectă pentru cei care vor un monitor potrivit ca și dimensiuni, adică nici prea mare dar nici prea mic. Tehnologia de iluminare e LED dar pentru că are panou IPS, unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade, deci destul de mari.

Ca și caracteristici de imagine are: timp de răspuns de 5 ms, imagine 1080p, aspect lat, reproduce multe culori și contrast dinamic bun. Nu oferă facilități prea multe cum e la unele (Tuner TV, boxe etc).

Are porturile următoare: VGA, HDMI, DVI și ieșire audio. Poate fi conectat la aproape orice iar pentru a nu deranja, se pot conecta niște căști audio.

Consumul de 23 de W e cel maxim iar dacă nu obișnuiți să alegeți o luminozitate prea mare, consumul poate să fie mult mai mic.

Plusuri: imagine 1080, multe tipuri de porturi video, ușor instalat și folosit, consum mic și altele.
Minusuri: nu are.

LG 23MP65VQ-P e o alegere bună pentru cei care vor o imagine foarte clară, naturală și detaliată. Jos am pus un clip cu monitor similar dar diferențele sunt foarte mici iar aspectul exterior e același. După cum am spus sus, monitoarele de 27 de inci oferă o imagine ceva mai mare care poate fi apreciată de cei care vizionează filme de la o distanță mare. Pentru cei pasionați de editare sau proiectarea, le recomand un monitor Ultra HD.

Te-ar mai putea interesa