LG 23MP65HQ, monitor LED IPS

Dacă ești în căutarea unui monitor de jocuri ori de filme atunci l-ai găsit în persoana modelului LG 23MP65HQ. Acesta e un model IPS cu diagonala ecranului de 23 inci și cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli. Faptul că e IPS oferă niște unghiuri de vizibilitate excelente de 178/178 grade… lucru foarte util în jocuri, dar în special la filme.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Am văzut că unii l-au comparat cu monitoarele IPS de la Dell și calitatea imaginii e mult superioară, plus că e mult mai subțire.
Din poza de alături o să vedeți că cei de la LG au umblat și la design, adică l-au îmbunătățit, iar acum monitoarele LG au un aspect unicat… până le copiază alții designul. Despre picior pot spune că arată cam ciudat și poate că din acestă cauză poate că ar fi bine să-l montați pe un suport.

Perifericul
Perifericul

Acest monitor nu doar oferă un ecran mare de 23 inci, ci și un timp de răspuns foarte bun de 5 milisecunde care o să vă ajute mult în jocuri. Nu vine cu tuner TV ori boxe, dar are port digital de tip HDMI. Iar, dacă aveți un calculator mai vechi atunci puteți să-l conectați deoarece are port VGA (un port de tip analog).
Fiind așa de mare cred că o să fiți încântați de vestea că poate fi montat pe un perete. Iar, consumul de curent e unul foarte mic de 21W, deci e și prietenos cu mediul înconjurător.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, că e subțire, performanța în afișarea imaginii și disponibilitatea portului digital.
Pot zice că nu ar fi fost rău dacă ar fi avut DisplayPort, însă acest port cred că i-ar fi ridicat considerabil prețul.

Modelul acesta ar fi recomandarea mea pentru cineva care vrea să vadă un film la calitate excelentă. La monitoarele slabe se vede alb dacă te uiți dintr-o parte, dar la acesta nu o să fie cazul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 23MP65HQ, monitor LED IPS”

  1. Si eu ma gandeam sa-l aleg tocmai pentru ca arata bine si ca are unghiuri bune de afisare. Sunt la rascruce intre acest model, un Samsung si un Dell. Acesta e cel mai ieftin si pana la urma cred ca merg cu el.

Comentariile sunt închise.