LG 23MA53D-PZ, monitor-TV de 23 inci

Dacă te interesează un monitor bun care să aibă și tuner TV incorporat atunci modelul de față ar fi unul extrem de bun pentru tine. Mă refer la LG 23MA53D-PZ care are un ecran cu panel IPS și cu rezoluție Full HD. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un monitor multimedia care l-aș recomanda acelora pasionați de filme.

Aspect

Puteți vedea că este vorba despre un model de culoare neagră care beneficiază de un ecran lat de 59 centimetri. Ecranul se poate vedea că e cam mare și din această cauză o să ocupe cam mult spațiu pe birou. Din această cauză cred că posibilitatea de a-l monta pe un suport e una foarte bună.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

Modelul 23MA53D-PZ vine ca o alternativă cu ecran de 23 inci la LG 22MA53D-PZ care are 21.5 inci. Ecranul e unul numai bun pentru filme mulțumită rezoluției Full HD și a panoului IPS. Astfel o să vedeți filme fără vreo pierdere de detaliu, iar imaginile vor fi clare indiferent din ce unghi o să vă uitați la ele. Boxele integrate sunt destul de calitative, dar eu aș recomanda un sistem minim 2.1 pentru o audiție excelentă, iar un model bun ar fi Logitech Z323 (vezi aici mai multe boxe 2.1).

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la mai mult și chiar aș sugera să o măriți cu ajutorul serviciului garanție extinsă… asta dacă nu vă încadrați în promoția care are loc în perioada 8 aprilie – 19 mai 2013 care se numește 5 ani garanție promoție pentru toată clasa premium LG Personal TV.
Contra: timpul de răspuns e cam mare, iar din această cauză nu e ideal pentru gaming; pe partea de porturi video are doar HDMI, dar nu vă oprește nimeni să folosiți un adaptor VGA-HDMI.

Concluzie

Monitorul de față e unul foarte ușor de utilizat și arată bine în același timp. Pachetul e unul bogat, fiind inclus în pachet și o telecomandă cu care să puteți urmări ușor posturile TV de la cablu. Are și player multimedia așa încât să puteți viziona și filme de pe memorii USB, însă prezența acestui port depinde și de varianta monitorului deoarece există modele care nu au așa ceva.

Te-ar mai putea interesa