LG 23M45H, monitor LED de 23 inci

Monitorul LED LG 23M45H se adresează celor care vor atât o calitate video bună cât și o intrare HDMI. Deasemenea, are o imagine destul de mare, iar diagonala sa poate fi ușor observată din numele său – 23 inci. Asta e o diagonală satisfăcătoare și toate monitoarele ca și acesta au o rezoluție Full HD. Caracteristicile de imagine sunt bune și din designul său se poate observa că e vorba de un model nou. Suportul său e destul de reușit dar puteți scăpa de el dacă alegeți să-l montați pe perete. Dacă nu vă place acest model din diverse motive, există și alte variante care pot fi la fel de interesante.

Prețul mi se pare corect, dar pentru cei care nu țin neapărat la diagonală și rezoluție, pot alege și unul de 18-19 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala de 23 de inci e perfectă pentru cei care vor și multitasking. O diagonală mare aduce după sine și o rezoluție mare. Are ca și caracteristici: 5 ms, 1920 cu 180 pixli, iluminare de 250 cd/mp, contrast dinamic de 5 milioane la 1, aspect 16 pe 9, unghiuri de 170/160 grade pe orizontală și verticală.

Ca și dotări are doar montare VESA și câteva porturi. Nu are tuner incorporat dar o astfel de dotare o veți găsi doar la monitoarele mai scumpe. Boxele integrate sunt bune pentru utilizatorii office și pentru cei care le place muzica, le recomand un sistem audio 2.1. Are atât VGA cât și HDMI, dar prin HDMI calitate imaginii e mai bună. Consumul de energie e redus iar cel de 21 W e cel maxim și e așa doar dacă alegeți o luminozitate mare.

Plusuri: unghiuri de vizibilitate bune, consum redus, preț atractiv, arată bine, claritatea imaginii și are HDMI.
Minusuri: nu are redare USB.

LG 23M45H face parte din noua generație de monitoare care e mai ieftină decât predecesoarele și care aduce multe caracteristici bune. Fiind un monitor simplu, nu puteți avea prea multe pretenții. Îl puteți conecta la un desktop, laptop sau media player dacă vreți să vizionați filme deoarece nu are USB cu redare USB, cum am văzut la unele serii precedente.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu