LG 22MT49VF, televizor mic cu Triple XD engine

Chiar și televizoarele de dimensiuni mici pot impresiona prin calitate video, iar LG 22MT49VF e un exemplu foarte bun. Dacă nu vă interesează rezoluția ci diagonala ecranului, atunci cel de 72 de inci e alternativa perfectă. E foarte important să optați pentru televizoare de la branduri mai cunoscute deoarece fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială și sunt integrate tehnologii de imagine și sunet conforme pieței. Bineînțeles, un gadget atât de accesibil nu poate concura cu cele din segmentul premium.

Chiar dacă diagonala diferă, arată la fel ca și generația precedentă și chiar ca varianta cu diagonală de 29 de inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Face parte din gama 2017, de aceea are caracteristici tehnice mai bune. Consider că poate fi folosit de cei pasionați de jocuri în special cu modul pentru jocuri numit Gaming Mode (veți observa mai ușor inamicii din zonele întunecate). Chiar și așa contrastul e foarte bun pentru a putea viziona orice tip de conținut, iar tehnologia Triple XD engine e chiar ajutor.

Puteți viziona posturi la calitate HD deoarece are un tuner TV suficient de bun, deci e nevoie doar de un abonament la televiziune corespunzător (se poate alege și Netflix dacă nu vă place conținutul oferit din România). Conectivitatea nu mai reprezintă o problemă la noile televizoare pentru că sunt prezente porturile esențiale: USB, HDMI, Scart, minijack și chiar slot CI+. Nu cred că le veți folosi pe toate, dar e bine să le aibă.

Păreri pro și contra

Acesta atrage multe priviri deoarece oferă o imagine FullHD și o tehnologie de imagine populară numită – Triple XD engine (îmbunătățește imaginea). La un moment dat, aceasta a fost prezentă doar pe televizoare scumpe, doar că a fost înlocuită de altele că doar ecranele 4K cer ceva mai avansat.

LG 22MT49VF oferă destul de multe caracteristici bune în acest buget și pot spune că e unul dintre cele mai bune televizoare care pot fi folosit ca monitor. Clipul de la final e cu variante anterioară dar care nu e cu mult mai diferită și cred că o să vă faceți o idee destul de bună.

Te-ar mai putea interesa