LG 22MT49DF, televizor ieftin cu imagine FullHD

Televizorul LG 22MT49DF poate fi folosit ca un monitor datorită caracteristicilor tehnice și puteți viziona chiar și posturi TV în același timp. E vorba de noua generație care arată la fel ca și cea anterioară iar diferențele sunt foarte puține. Oricum, eu vă recomand să alegeți modele cât mai noi pentru că sunt variante îmbunătățite. Arată bine chiar și cu acel stativ de masă și poate fi pus oriunde pe birou pentru că nu are o diagonală foarte mare. Pot fi și variante mai mari, dar nu toate sunt chiar la fel deoarece acesta are difuzoare ceva mai puternice.

Un monitor office clasic e mai accesibil pentru birou dar e bine să alegeți o variantă 2 în 1 dacă vreți să economisiți bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul audio e de 10W, adică are ca și oricare alt televizor de dimensiuni reduse. Doar modelele de 32 de inci pot avea difuzoare mai puternice dar nu are sens mai mult că doar stați destul de aproape de el. Poate că pentru cei pasionați de muzică nu e chiar ideal, dar de aceea există sisteme audio 2.1 (cu subwoofer).

Ecranul plat de 55 cm oferă o rezoluție 1080p, unghiuri de vizibilitate maxime, timp de răspuns de 5 ms și contrast bun. Tehnologia de imagine Triple XD engine îmbunătățește semnificativ experiența și poate că ați văzut-o pe alte serii. Oricum, e o diferență mare între un televizor cu aceasta și unul fără ea.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu pare a fi un televizor prea avansat pentru gaming, vi se oferă modul pentru jocuri care mărește contrastul pentru zonele întunecate (pentru a depista mai ușor inamicul). Calitatea imaginii e foarte bună cu un panou IPS, adică imaginea e clară indiferent de unghi și așa trebuie să fie la televizoare.

LG 22MT49DF poate fi folosit chiar și de la o distanță ceva mai mare deoarece diagonala ecranului mi e suficient de generoasă. Pentru cei care nu știu cum arată, cred că prezentarea de jos vă va ajuta să faceți alegerea corectă chiar dacă e cu modelul anterior.

Te-ar mai putea interesa