Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG 22MT48DF-PZ, televizor IPS cu modurile Gaming și Cinema

Televizorul IPS LG 22MT48DF-PZ e conceput pentru a fi folosit pe birou alături de un PC pentru că e la fel de mare ca și un monitor doar că e puțin mai gros deoarece are acel tuner TV. Are specificații tehnice bune că doar e vorba de un model accesibil cu imagine Full HD, dar cu un buget mai mare vă puteți lua unul ceva mai mare. Acesta poate fi folosit doar ca un televizor pentru birou sau dormitor, iar modul cinema chiar că e util când vizionați un film. Cu alte cuvinte se văd obiectele din scenele întunecate, dar e puțin mai diferit de modul Gaming.

Piciorul arată bine, iar dacă nu vă place atunci montați televizorul pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Sistemul audio al acestui televizor e cu ieșire sunet de 10 W, adică fiecare difuzoare are 5 W. În spatele său veți găsi toate porturile oferite de acesta și nu cred că le veți folosi vreodată pe toate. Cele mai des utilizate sunt porturi HDMI și USB, dar nu trebuie să uităm nici de tunerul TV care e unul bun – DVB-C/T. Există tunere și mai avansate doar că de cele mai multe ori nu e nevoie de ceva diferit sau mai bun.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale care le găsiți pe acesta fac din acest televizor un monitor foarte bun. Imaginea e mult îmbunătățită cu tehnologia Triple XD Engine și aceasta a fost prezentă pe multe televizor din trecut, doar că acum oferă HDR. rezoluție Full HD e de folos doar pentru cei care-l folosesc ca monitor deoarece posturi TV nu oferă o calitate video mai bună decât HD. Televizorul are port USB pentru a conecta un stick de memorie și conținutul media poate fi redat cu ușurință.

LG 22MT48DF-PZ e unul dintre cele mai noi modele lansate de acest brand și se poate afla generați din numele său. Am pus și o prezentare la final pentru cei interesați de el, poate că nu se vede foarte bine televizor. Oricum, el arată mult mai bine în realitate decât în pozele de prezentare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu