LG 22MT44D, televizor LED de 55 cm

Televizor LED LG 22MT44D e o alegere bună dacă nu vă plac televizoarele prea mari ori prea scumpe. Poate fi chiar și un monitor destul de bun deoarece imaginea e 1080p. Arată destul de bine și eu vi-l recomand fie pentru un dormitor sau oriunde doriți voi, dar e bine să-l folosiți și pentru vizionarea de filme deoarece are imagine FullHD. Dacă-l vreți doar pentru a viziona posturi, atunci ar fi indicat un televizor HD. Nu are sens să dați bani în plus pe ceva ce nu veți folosi iar dacă vreți un suport media mai bun, atunci e bine să alegeți un laptop/desktop ori un media player. Ideea e că unele gadgeturi au un software mai bun.

Prețul e destul de atractiv și dacă vi se pare prea scump, atunci ar trebui să alegeți un televizor HD cu o diagonală similară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizor
Televizor

Tehnologia de imagine e LED ca la majoritatea și oferă multe avantaje: contrast bun, consum mic și preț atractiv. Noile televizoare și care fac parte din serii premium, oferă tehnologie OLED (e ceva mai bună). Pe partea de sunet are difuzoare de 5W și Virtual Surround. Ecranul de 22 inci e destul de clar, luminozitatea e mare, aspectul e 16 pe 9, unghiurile de vizibilitate sunt mari etc. Are dotări bune dar nu foarte multe: tuner TV DVB-T/C, VGA, HDMI, USB cu redare media, composite, component și slot CI. Cu alte cuvinte, le veți găsi cam la oricare alt TV ieftin sau mai scump (poate că unele oferă 2 HDMIuri).

Caracteristicile sale speciale sunt cele standard: teletext și EPG. Doar televizoarele Smart oferă mai multe și poate că nici nu aveți nevoie de ele.

Plusuri: are porturi destule de bune, player multimedia integrat, ecran 1080p, difuzoare decente etc.
Minusuri: nu prea are.

LG 22MT44D e un televizor clasic fără prea multe tehnologii, funcții sau dotări. După cum am precizat sus, poate deveni mai funcțional cu un meia player extern conectat la acesta ori cu un laptop. E bine să folosiți portul HDMI deoarece nu limitează calitatea video ca și VGA-ul.

Te-ar mai putea interesa