LG 22MP65HQ, monitor IPS 21.5″

Pentru cineva interesat de un monitor care să afișeze niște imagini cât mai clare recomand acest model LG 22MP65HQ. Venind cu panel IPS o să beneficiați de unghiuri excelente de vizibilitate (178/178), iar diagonala e una medie de 21,5 inci. Rezoluția e una 1920×1080 pixeli, motiv pentru care acest model e perfect pentru cineva care vrea să-l utilizeze la filme Blu-ray.

Acest periferic are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează un model cu o diagonală de 23 inci atunci îți recomand 23MP65HQ. Ambele arată identic, iar dacă vă interesează mai exact cum se prezintă atunci vă recomand poza alăturată.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul foarte clar de tip Full HD, panoul In Plane Switch și disponibilitatea unui port VGA și HDMI (deci, de port analog, dar și digital). Portul analog o să vă fie util în cazul în care aveți un calculator mai vechi și vreți să-l conectați la acest monitor.
Dispune de VESA 75×75, lucru care va facilita montarea aparatului pe un perete așa încât dvs să eliberați mai mult loc în cameră.

Atuurile acestui model sunt aspectul, imaginea foarte realistă și costul mic de achiziție. În opinia mea, acest periferic e cel mai ieftin monitor de 21,5 inci care să beneficieze de unghiuri de vizibilitate 178/178.
Are și niște minusuri cum ar fi lipsa tunerului TV, dar și a mai multor porturi cum ar fi cel DisplayPort.

Concluzia mea legată de acest model e că e unul foarte bun, având un excelent raport între calitate și preț. Ar fi perfect și pentru cineva interesat să facă trecerea de la CRT la LED deoarece e mult mai subțire decât un CRT, iar imaginea e una foarte fidelă.
Per ansamblu, acest telefon e un mare pas înainte deoarece nu doar are un design plăcut, ci are și multe facilități utile care fac ca aparatul să reproducă foarte bine culorile și să nu aibă lag în jocuri. Monitoarele IPS sunt cunoscute ca fiind mai lente decât cele TV, însă nu e cazul acestui model deoarece are 5 milisecunde pe partea de timp de răspuns.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu