LG 22MP58VQ-P, monitor IPS ieftin cu protecție anti-glare

Monitorul IPS LG 22MP58VQ-P e unul dintre multele modele de la acest brand care impresionează, dar care nu se adresează oricui. Are un stativ destul de elegant care are o formă interesantă. Totuși, poate că nu vă plac monitoarele pe birou, de aceea multe modele de pe piață pot fi puse pe perete. E posibilă instalarea dacă aveți un kit de montare compatibil și dacă monitorul are 4 găuri pe spate pentru fixare. Puteți observa modele mai noi destul de ușor pentru că au Flicker Safe (la alte branduri se numește Flicker Free).

Nu sunt multe alternative în acest preț care pot să fie competitive și nu e ușor să găsiți două monitoare identice, fiecare model e diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG 22MP58VQ P

Are un ecran de 21.5 inci care e cel mai mic de pe piață și cu imagine 1080p. Dacă vă doriți neapărat o imagine 1080p atunci nu puteți lua un monitor mai mic de cât acesta, însă rezoluția nu e cel mai important aspect. Panoul trebuie să fie unul de ultimă generație pentru a oferi o vizibilitate foarte bună și culori plăcute, iar în acest caz e vorba de tehnologie IPS.

Suprafața ecranului are o suprafață mată care va fi utilă atunci când lumina e destul de puternică, astfel nu se produce efectul de oglindă.

Conectorii acestui model sunt de mai multe tipuri (VGA, HDMI și DVI), însă doar prin HDMI și DVI veți obține o calitate video mai bună. Ca și tehnologii, acesta prezintă Flicker Safe și Super+ Resolution, dar nu trebuie trebuie să uităm de funcția PIP/PBP care e utilă atunci când faceți multitasking.

Păreri pro și contra

Are un design destul de reușit, caracteristici tehnice foarte bune, nu are un preț piperat și altele.

Acest LG 22MP58VQ-P poate fi folosit alături de orice desktop deoarece are porturi destul de diversificate, însă eu îl recomand celor care au un desktop mai performant pentru că are performanțe superioare în acest buget. Pentru cei interesați, am pus clipul de la final care vă poate ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa