LG 22MP55HQ, monitor LED IPS de 21.5 inci

LG 22MP55HQ e un monitor destul de performant și comparativ cu cele foarte ieftine, acesta are unghiuri de vizibilitate mari de la panoul IPS. Din păcate nici acesta nu aduce o intrare video mai bună, dar oferă alte plusuri. Deci se adresează mai mult utilizatorilor office decât celor multimedia. Pentru cei pasionați de filme și jocuri le recomand un monitor care să aibă cel puțin o intrare DVI. Arată foarte bine și marginile sunt înguste ca la oricare alt model nou. Îmi place o astfel de caracteristică deoarece dă impresia că ecranul plutește. Deasemenea, sunt monitoare cu mai multe porturi și care pot fi alegeri bune. Dacă nu aveți un desktop, vă recomand unul cu Intel Pentium ori Core i3.

Nu veți avea probleme dacă nu aveți un buget prea mare deoarece pentru mine mi se pare destul de atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ecranul de 21.5 inci e suficient de mare pentru cei care editează, vor multitasking sau chiar să vizioneze un serial. Dacă desktopul vostru are tuner TV, atunci îl puteți folosi ca și un televizor. Acest monitor nu are tuner sau boxe integrate, dar cele externe de fiecare dată sunt mai bune. Tehnologia de iluminare LED oferă avantaje care țin de imagine dar și de consum. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: timp de răspuns de 5 ms, rezoluție 1080p, 5 milioane la 1, iluminare 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate de 178 grade.

Are doar portul VGA, dar DVI-ul și HDMI-ul sunt intrări video superioare (nu limitează imaginea la calitate HD). Consumul de energie de de 18 W care e cel maxim și ține de luminozitatea aleasă.

Plusuri: unghiuri de vizibilitate largi oferite de panoul său, iluminare bună, poate fi pus pe perete, e accesibil și fiabil.
Minusuri: are doar VGA.

LG 22MP55HQ e o alegere bună dacă vreți ceva nou și fiabil. Toate monitoarele de la acest brand sunt bune și dacă nu vreți orice monitor, e bine să aveți un buget mai mare deoarece monitoarele mai deosebite sunt mai scumpe. Un monitor mai ieftin și cu imagine tot 1080p, poate fi unul fără panou IPS deci unghiurile de vizibilitate sunt mici (evident doar când vizionați filme de o distanță mai mare).

Te-ar mai putea interesa