LG 22MN43D-PZ, monitor și televizor

Monitorul/TV LG 22MN43D-PZ e un model de 21.5 inci care poate fi o alegere inteligentă în caz că vreți să economisiți bani. Spun asta pentru că nu mai trebuie să luați două gadgeturi (TV + monitor) ci unul. Se adresează în special celor care vor un televizor personal pentru propriul birou, dar în același timp să aibă și un monitor pe măsură. Nu are o diagonală mare dar cu siguranță o să vă placă rezoluție 1080p a acestui. Trebuie să știți că televizoare FullHD nu veți găsi sub 1000 lei și în general sunt cele peste 80 cm. Nu e vorba de unul cu panou IPS de aceea e și mai ieftin, însă dacă vă doriți un așa panou trebuie să scoateți mai vreo 70 de lei din buzunar. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că nu e foarte subțire, dar din punctul meu de vedere e subțire deoarece are tuner tv incorporat dar și boxe.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul său are o diagonală decentă de 21.5 inci. Nu e foarte mare dar pentru cei care îl folosesc mai des ca monitor e suficientă, deoarece distanța e mică între monitor și utilizator. Că folosiți un monitor mic de la o distanță mică ori că folosiți un monitor mare de la distanță mare… e cam tot același lucru. La fel și în cazul televizoarelor și laptopurilor.

Caracteristicile ecranului sunt următoarele: timp de răspuns 5 de  ms,  iluminare LED, contrast de 5 milioane la 1, luminozitate de 200 cd/mp etc. Ca și facilități observ că sunt cele uzuale: boxe incorporate de 3 Wx2, tuner TV și montare VESA. Porturile acestui model sunt ceva mai multe din căuză că e și TV: HDMI, VGA, Scart, audio etc. Consumul e foarte mic și nu depășește 30 W. E normal că vine cu telecomandă în pachet, că doar poate fi folosit și ca tv :).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o alegere bună cu HDMI și VGA, difuzoare decente, rezoluție FullHD, intrare pentru căști, preț atractiv etc.

Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu se compară cu cele de la IPS-uri.

Concluzie

Acest LG 22MN43D-PZ e recomandarea mea pentru cei care nu vor să vizioneze meciuri de fotbal sau emisiuni prin streaming deoarece calitatea video nu e chiar așa de bună sau pur și simplu le este mai comod să folosească o telecomandă pentru a schimba postul.

Te-ar mai putea interesa