LG 22MN43D-PZ, monitor și televizor

Monitorul/TV LG 22MN43D-PZ e un model de 21.5 inci care poate fi o alegere inteligentă în caz că vreți să economisiți bani. Spun asta pentru că nu mai trebuie să luați două gadgeturi (TV + monitor) ci unul. Se adresează în special celor care vor un televizor personal pentru propriul birou, dar în același timp să aibă și un monitor pe măsură. Nu are o diagonală mare dar cu siguranță o să vă placă rezoluție 1080p a acestui. Trebuie să știți că televizoare FullHD nu veți găsi sub 1000 lei și în general sunt cele peste 80 cm. Nu e vorba de unul cu panou IPS de aceea e și mai ieftin, însă dacă vă doriți un așa panou trebuie să scoateți mai vreo 70 de lei din buzunar. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa că nu e foarte subțire, dar din punctul meu de vedere e subțire deoarece are tuner tv incorporat dar și boxe.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul său are o diagonală decentă de 21.5 inci. Nu e foarte mare dar pentru cei care îl folosesc mai des ca monitor e suficientă, deoarece distanța e mică între monitor și utilizator. Că folosiți un monitor mic de la o distanță mică ori că folosiți un monitor mare de la distanță mare… e cam tot același lucru. La fel și în cazul televizoarelor și laptopurilor.

Caracteristicile ecranului sunt următoarele: timp de răspuns 5 de  ms,  iluminare LED, contrast de 5 milioane la 1, luminozitate de 200 cd/mp etc. Ca și facilități observ că sunt cele uzuale: boxe incorporate de 3 Wx2, tuner TV și montare VESA. Porturile acestui model sunt ceva mai multe din căuză că e și TV: HDMI, VGA, Scart, audio etc. Consumul e foarte mic și nu depășește 30 W. E normal că vine cu telecomandă în pachet, că doar poate fi folosit și ca tv :).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e o alegere bună cu HDMI și VGA, difuzoare decente, rezoluție FullHD, intrare pentru căști, preț atractiv etc.

Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu se compară cu cele de la IPS-uri.

Concluzie

Acest LG 22MN43D-PZ e recomandarea mea pentru cei care nu vor să vizioneze meciuri de fotbal sau emisiuni prin streaming deoarece calitatea video nu e chiar așa de bună sau pur și simplu le este mai comod să folosească o telecomandă pentru a schimba postul.

Lasă un comentariu