≡ Meniu

LG 22MA53D-PZ, monitor-TV LED cu panou IPS

Dacă ai o cameră mică atunci perifericul LG 22MA53D-PZ ar fi numai bun pentru tine deoarece e 2 în 1, adică monitor și TV în același timp. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar principalele sale atuuri ar fi tunerul digital incorporat, multitudinea de porturi și panoul IPS. Astfel, putem spune că e un monitor semi profesional excelent pentru filme și diferite sarcini multimedia. Foarte tare e că în acest moment vine cu o garanție de 5 ani care e oferită de LG, iar această promoție e valabilă în perioada 8 aprilie – 19 mai 2013.

Aspect

Se poate vedea că e un model pe negru cu un ecran wide a cărui diagonală e de circa 55 centimetri. Dacă nu vă place cum arată piciorul atunci ar trebui menționat că monitorul poate fi montat pe un suport deoarece are Vesa 100×100. Dacă ecranul vi se pare mic atunci puteți să vă orientați înspre 23MA53D-PZ deoarece are 23 inci.

Cum arată

Cum arată

Caracteristici tehnice

Monitorul 22MA53D-PZ e unul de ultimă generație cu panel IPS și o diagonală de 21.5 inci. Din păcate nu e chiar așa de bun la jocuri deoarece timpul de răspuns e de circa 14 milisecunde. Dar, e foarte bun pentru văzut filme deoarece are o rezoluție Full HD, iar panoul IPS garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune, indiferent din ce unghi te-ai uita la monitor.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; are multiple porturi utile (chiar și USB pentru redarea a multiple tipuri e fișiere), iar un port foarte interesant care îl găsim pe acest model e MHL care e pentru conectarea telefoanelor mobile inteligente; tunerele digitale sunt de tip DVB C și T; garanția standard e de 2 ani, dar până pe 19 mai e o promoție cu 5 ani aici; are funcția picture in picture; telecomanda e una foarte ușor de folosit; consumul de curent nu e deloc mare, fiind de undeva la 30W ceea ce e foarte puțin.
Contra: timpul de răspuns e cam mare.

Concluzie

Pentru cei care urmăresc diferite emisiuni la TV cred că monitorul de față ar fi numai bun deoarece nu te forțează să-ți încarci camera cu diferite aparate. Astfel, cu un singur ecran o să te poți uita la televizor, să te joci jocuri pe PC și să navighezi pe Internet. Utilizarea sa în condiții normale nu presupune reglaje sau setări anume deoarece e un aparat plug and play, deci îl bagi în priză, conectezi la PC/antena de la cablu și totul e în regulă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu