LG 22MA53D-PZ, monitor-TV LED cu panou IPS

Dacă ai o cameră mică atunci perifericul LG 22MA53D-PZ ar fi numai bun pentru tine deoarece e 2 în 1, adică monitor și TV în același timp. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele sale atuuri ar fi tunerul digital incorporat, multitudinea de porturi și panoul IPS. Astfel, putem spune că e un monitor semi profesional excelent pentru filme și diferite sarcini multimedia. Foarte tare e că în acest moment vine cu o garanție de 5 ani care e oferită de LG, iar această promoție e valabilă în perioada 8 aprilie – 19 mai 2013.

Aspect

Se poate vedea că e un model pe negru cu un ecran wide a cărui diagonală e de circa 55 centimetri. Dacă nu vă place cum arată piciorul atunci ar trebui menționat că monitorul poate fi montat pe un suport deoarece are Vesa 100×100. Dacă ecranul vi se pare mic atunci puteți să vă orientați înspre 23MA53D-PZ deoarece are 23 inci.

Cum arată
Cum arată

Caracteristici tehnice

Monitorul 22MA53D-PZ e unul de ultimă generație cu panel IPS și o diagonală de 21.5 inci. Din păcate nu e chiar așa de bun la jocuri deoarece timpul de răspuns e de circa 14 milisecunde. Dar, e foarte bun pentru văzut filme deoarece are o rezoluție Full HD, iar panoul IPS garantează unghiuri de vizibilitate foarte bune, indiferent din ce unghi te-ai uita la monitor.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; are multiple porturi utile (chiar și USB pentru redarea a multiple tipuri e fișiere), iar un port foarte interesant care îl găsim pe acest model e MHL care e pentru conectarea telefoanelor mobile inteligente; tunerele digitale sunt de tip DVB C și T; garanția standard e de 2 ani, dar până pe 19 mai e o promoție cu 5 ani aici; are funcția picture in picture; telecomanda e una foarte ușor de folosit; consumul de curent nu e deloc mare, fiind de undeva la 30W ceea ce e foarte puțin.
Contra: timpul de răspuns e cam mare.

Concluzie

Pentru cei care urmăresc diferite emisiuni la TV cred că monitorul de față ar fi numai bun deoarece nu te forțează să-ți încarci camera cu diferite aparate. Astfel, cu un singur ecran o să te poți uita la televizor, să te joci jocuri pe PC și să navighezi pe Internet. Utilizarea sa în condiții normale nu presupune reglaje sau setări anume deoarece e un aparat plug and play, deci îl bagi în priză, conectezi la PC/antena de la cablu și totul e în regulă.

Te-ar mai putea interesa