LG 22M45HQ, monitor LED de 21.5 inci

LG 22M45HQ e un monitor simplu fără prea multe facilități dar e de apreciat că la un așa preț oferă acele dotări. Dacă aveți un desktop performant, un monitor ca acesta ar fi perfect însă e bine ca placa video să aibă ieșire HDMI, dacă nu, o schimbați cu alta. Există monitoare și cu DVI dar HDMI-ul e ceva mai bun din unele puncte de vedere. Nu ocupă mult spațiu, dar poate fi pus și pe perete pentru a câștiga spațiu pe birou.

Merită să faceți astfel de schimbare în special dacă aveți un LCD mai vechi și care nu are imagine așa de bună. Deasemenea, e bine să alegeți un monitor de la un brand cât ma cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de imagine are: o diagonală de 21.5 inci, iluminare LED, rezoluție 1080p, contrast dinamic mare, unghiuri de vizibilitate bune și altele. Nu are panou IPS dar și așa nu veți observa diferențe dacă în folosiți strict pentru aplicații și navigare web. Atunci când vizionați un film sau faceți o prezentare, e bine ca monitorul să fie IPS. Deasemenea, puteți alege oricând unul de 24 sau 27 de inci.

Pe partea de conectivitate are porturi video ca VGA și HDMI. Dacă vă place să ascultați muzică sau să jucați jocuri și nu vreți să deranjați, puteți conecta căștile direct la acesta. Există monitoare și cu USBuri pentru care puteți conecta periferice cu interfață similară.

Ca și caracteristici speciale, acest monitor are: Flicker safe, Dual Smart Solution, Off Timer, Reader Mode etc. Sunt destul de multe și cred că vor fi de folos pentru cei care .

Plusuri: are port HDMI, port pentru căști, Flicker safe, consum redus de energie, imagine clară și detaliată.
Minusuri: nu prea are.

LG 22M45HQ poate fi folosit ca un televizor dacă desktopul are tuner TV sau alegeți un tuner TV extern. Cu siguranță, mulți dintre voi nu-l veți alege doar pentru atâta, ci pentru diverse aplicații, jocuri sau pentru vizionarea de filme. Monitoarele excelează la capitolul imagine și sunt și ieftine.

Te-ar mai putea interesa