LG 22M45D, monitor 21,5 inci

LG 22M45D e un monitor care se adresează celora care vor o soluție optimă pentru vizionat filme și care are unghiuri de vizibilitate optime de 170/160 grade. E optim pentru filme deoarece are rezoluție 1920×1080 pixeli, lucru care te va ajuta foarte mult pentru vizionarea filmelor Blu-ray.
Dacă ar fi să integrez acest aparat într-o categorie atunci l-aș integra în categoria monitoarelor multimedia deoarece are rezoluție Full HD și o diagonală generoasă.

Nu pot spune că ar costa prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat în multiple scopuri datorită unghiurilor de vizibilitate ok, disponibilității de port digital și a unui consum mic de curent de 21W.

Aparatul
Aparatul

Trebuie știut că acest model are o diagonală de 21,5 inci care e numai bună pentru vizionarea de filme, iar în comparație cu ecranul unui laptop (15,6 inci) e mult mai bun. Unghiurile de vizibilitate ale unui monitor sunt mult mai bune decât ale ecranului unui laptop, iar rezoluția e și ea una superioară.
Un lucru care mai trebuie menționat e că poate fi montat și pe un perete deoarece are Vesa, iar această facilitate o să fie na utilă deoarece o să vezi că o să poți face mai mult loc liber în cameră.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, unghiurile de vizibilitate ok și fiabilitatea. Spun că are o fiabilitate ok deoarece garanția standard e de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult, plus că brandul e unul cu tradiție și cunoscut ca făcând aparate calitative.
Din păcate nu are ecran cu panoul IPS, iar portul HDMI lipsește cu tot cu difuzoare.

Concluzia mea legată despre perifericul celor de la LG e că merită întrucât vine din generația anului 2014. Poate fi un înlocuitor perfect pentru un televizor, chiar dacă nu are tuner TV, deoarece are o diagonală mare și culori perfecte. Diferite posturi TV pot fi urmărite pe stream și o să vedeți că o să economisiți bani.

Lasă un comentariu