LG 22M38A-B, monitor FullHD cu port VGA

Monitor LG 22M38A-B e un LED accesibil cu diagonală de 21.5 inci care poate fi folosit pentru orice, doar că nu putea fi unul foarte performant în acest buget. Monitoarele cu port HDMI sunt ceva mai scumpe, iar cele cu DVI sunt puțin mai accesibile. Portul VGA limitează din calitate, însă pentru un utilizator cu pretenții mici poate fi de ajuns. Dacă vizionați des filme 1080p, atunci e nevoie de un model mult mai scump deoarece aveți nevoie de unghiuri de vizibilitate maxime (panou mai bun), intrare video corespunzătoare și caracteristici tehnice mai bune.

Acesta se adresează celor care vor să lucreze mult pe el deoarece are tehnologia Flicker Safe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala de 21.5 inci aduce după sine și o imagine 1080p, iar calitatea video e decentă dacă-l folosiți doar pentru uz office. Unghiurile de vizibilitate nu sunt foarte mari, deci nu veți putea să-l folosiți la prezentări. Acest model poate fi folosit și în cadrul companiilor, unde confidențialitatea e foarte importantă.

Suprafața ecranului e anti-glare, deci nu veți fi orbiți de lumina puternică din jur. Dacă nu sunteți o persoană pretențioasă, acesta poate fi folsoit pentru a juca jocuri, vizionare de conținut media și altele. Poate fi montat pe perete dacă birou de lucru nu e foarte mare și mai trebuie să puneți și o multifuncțională pe el. Pentru obținerea unghiului dorit, ecranul paote fi înclinat până la 20 de grade.

Păreri pro și contra

Nu are multe porturi dar orice desktop are VGA și de cele mai multe ori nu e nevoie de mai mult. Specificațiile tehnice nu sunt chiar atât de grozave, dar până la urmă e vorba de un monitor foarte ieftin de la un brand cunoscut.

LG 22M38A-B poate fi cea mai accesibilă alegere de pe piață și brandul e foarte important atunci când faceți o astfel de achiziție. Nu sunt mulți producători cu experiență pe piață, dar e bine să alegeți un model cât mai nou și să aibă Flicker Safe (această tehnologie poate avea și altă denumire la alte branduri).

Te-ar mai putea interesa