LG 22M35A, monitor LED Full HD de 21.5 inci

Un monitor de 21 inci ca LG 22M35A e perfect pentru aproape orice utilizator deoarece e accesibil și are imagine 1080p. Îl recomand celor care vor un monitor pentru aplicații, navigare web și chiar și filme. Nu-mi place că are doar VGA, astfel nu prea are sens să încercați filme 1080p, ci doar 720p. Arată foarte bine pentru un monitor din noua generație și caracteristicile sale sunt satisfăcătoare. Dacă aveți un buget mai mare, ar trebui să alegeți unul cu intrare video mai bună și cu unghiuri de vizibilitate mai bune. Jos am pus o poză pentru a putea vedea cât de bine arată și nu ocupă mult spațiu chiar dacă e de 21.5 inci.

La acest preț nu sunt multe alternative, dar există destule cu diagonală mai mică și rezoluție corespunzătoare (HD sau HD+). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

E un monitor simplu fără tehnologii avansate, dar are iluminare LED ca la oricare alt model. Imaginea e una 1080p dar porturile sale nu sunt multe. E vorba doar de un port VGA care nu e prezent la orice gadget la desktopuri e standard. Caracteristicile sale de imagine sunt: timpul de răspuns de 5 ms, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, aspect wide, contrast de 5 milioane la 1, unghiuri de vizibilitate de 90 și 65 de grade.

Nu e dotat cu tuner TV sau boxe integrate, dar acestea nu le veți găsi la orice monitor, ci doar la unul mai scump. Boxele integrate pot fi bune pentru utilizatorii office și cu un kit de montare VESA 75 puteți să-l puneți pe perete. Consumul e de doar 18 W care e foart mic și e normal să fie așa deoarece monitorul e destul de nou.

Plusuri: oferă o claritate mare, poate fi pus pe perete cu un kit, preț atractiv, rezoluție mare și design plăcut.
Minusuri: nu are DVI și unghiuri de vizibilitate mici.

LG 22M35A e un monitor nou care poate înlocui vechiul monitor LCD și ecranul său poate fi comparat cu cel al unui laptop. Unghiurile de vizibilitate mici vor fi observate doar când vizionați filme, dar puteți înclina cum doriți ecranul pentru o imagine mai bună. Eu vă recomand un model mai performant în special dacă obișnuiți să vizionați filme sau seriale.

Te-ar mai putea interesa