LG 22EN33S-B

Un monitor al anului 2013 e acest LG 22EN33S-B și se laudă cu un ecran Full HD de 21.5 inci, rezoluție Full HD și posibilitatea montării sale pe perete. Nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un model testat care corespunde mai multor standarde printre care se numără TUV-GS și CE.

Aspect

Aspectul e unul caracteristic monitoarelor LG ale anului 2012, iar acest lucru se poate vedea din imaginile de alături, cât și din preview-ul de la final. Nu va ocupa prea mult loc pe birou deoarece diagonala ecranului e de 21,5 inci, dar dacă o să vă incomodeze în vreun fel atunci aveți posibilitatea de a-l pune pe un suport.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Caracteristici tehnice

Ecranul e unul mediu ca mărime și are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli care e numai bună pentru vizionat filme. Poate fi utilizat cu succes și la gaming, dar trebuie ținut cont că nu e un monitor de gaming cu panel IPS, ci unul cu panel TN pentru sarcini office. Vine cu doar un port – VGA care reprezintă un port de tip analog prezent pe majoritatea PC-urilor… că e vorba despre laptopuri sau desktopuri.

Păreri pro şi contra

La prețul său nu aș putea spune că îi lipsește ceva important. Adevărul e că nu m-ar fi deranjat dacă ar fi avut HDMI pentru a putea conecta o cameră video sau ceva de genul. În rest, e un monitor tipic LG care furnizează o imagine foarte clară (imaginea depinde și de calitatea filmului) la niște timpi de răspuns ok. Dacă sunteți o persoană preocupată de mediu înconjurător atunci ar trebui să știți că acest aparat e unul care are un consum de curent deloc mare de 23W.

Concluzie

În cazul în care-ți achiziționezi un PC mai bun sau vrei doar un monitor, modelul 22EN33S-B ar fi o recomandare din partea mea deoarece vine la un preț ok, iar imaginea oferită e una foarte calitativă. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest periferic, dar trebuie menționat faptul că în clip e un model similar, deci nu cel din articol.

Lasă un comentariu