LG 22EA53VQ-P, monitor de 21.5 cu ecran IPS

LG 22EA53VQ-P este un monitor al anului 2013, fiind o alternativă cu IPS a lui 23EN43V-B. Dacă te interesează acest monitor atunci trebuie știut că nu costă deloc mult deoarece e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri sunt rezoluția Full HD, panoul superior oricărui TN și disponibilitatea a două porturi digitale.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea asemănarea cu modelul LG 23EN43V-B care l-am pomenit mai sus. Dimensiunea ecranului e una mică-medie, iar din această cauză nu va ocupa prea mult loc pe birou, iar dacă vă deranjează în vreun fel atunci îl puteți monta pe un perete prin intermediul Vesa 75×75. Datorită ecranului mic și greutatea e una mică de circa 3 kilograme, lucru care-l face ușor de montat.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Modelul acesta e unul cu ecran de 55 centimetrii, ceea ce îl face numai bun pentru vizionat filme și jocuri. Niște avantaje sunt rezoluție Full HD și panelul IPS. Datorită acestor două caracteristici o să vă puteți juca jocuri de ultimă generație fără pierderi de calitate (nu e un monitor tocmai recomandat pentru jocuri datorită timpului de răspuns mare). Dacă aveți o cameră video atunci o puteți conecta la monitorul de față deoarece dispune chiar și de conector HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția standard e una de 2 ani și poate fi mărită la mi mult; consumul de curent e foarte mic, fiind de 25W, iar din această cauză nu o să aveți probleme cu facturile la rețeaua de curent electric; vine cu multiple certificări cum ar fi TCO și TUV; e ușor de folosit.
Contra: timpul de răspuns e de 14 ms.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui monitor pentru vizionat filme atunci modelul de față ar fi recomandarea mea deoarece arată foarte bine, iar imaginile sunt clare, indiferent din ce unghi te-ai uita la ele. Utilizarea sa e simplă deoarece nu trebuie să intri în meniul OSD, monitorul fiind de tip plug and play.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG 22EA53VQ-P, monitor de 21.5 cu ecran IPS”

  1. Imi place foarte mult cum se prezinta noua serie de monitoare insa ma tem ca acolo cu timpul de raspuns 14ms e o greseala.

Comentariile sunt închise.