LG 20EN33SS-B, monitor LED cu VGA

Dacă te interesează un monitor bun pentru vizionat filme atunci îți recomand acest LG 20EN33SS-B deoarece are un ecran de 19.5 inci cu rezoluție 1600 x 900, consum mic de curent și oferă posibilitatea de a fi montat pe perete. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e în principal datorat faptului că are o diagonală de dimensiuni medii.

Aspect

Puteți vedea că e un model de culoare neagră, iar dacă vă deranjează faptul că are un ecran prea mare, iar din această cauză ocupă prea mult loc atunci puteți să-l instalați pe un suport și apoi pe un perete.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Monitorul 20EN33SS-B e unul care incorporează tehnologie actuală cât și veche, iar din această cauză e bun și pentru cei care au un PC cu port VGA. Pentru conectarea la un laptop ori la un desktop PC vă puteți folosi doar de portul VGA, iar dacă vreți să îl conectați la un aparat cu HDMI atunci va trebui să căutați un adaptor.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că realizat în special pentru cei care sunt în căutarea unui monitor ieftin deoarece vor să facă trecerea la la CRT la LED, LCD la LED sau de la un ecran mai mic la unul mai mare. Corespunde numeroaselor standarde, iar acest lucru e unul foarte liniștitor deoarece așa știm că a fost testat încât să nu dăuneze mediului înconjurător ori nouă.
Din păcate nu are porturi digitale cum ar fi DVI sau HDMI, dar dacă aveți nevoie de așa ceva atunci puteți apela la un adaptor/convertor.

Concluzie

Monitorul de față e unul foarte bun pentru cei cu bani puțini, după cum spuneam mai sus, iar dacă vă faceți griji cu referire la faptul că s-ar putea să fie prea greu de montat atunci ar trebui să precizez că e plug and play, adică băgați cablul în calculator, alimentarea în priză și totul merge. Despre cum se prezintă vizual puteți vedea mai bine din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa