LG 19MN43, TV-monitor de 48cm

LG 19MN43 e un monitor care se adresează în principal celora interesați de un un monitor care să poată fi utilizat pe post de TV, ori invers. Ecranul său e unul de 19 inci, adică 48 centimetri, iar rezoluția e una ok de tip 720p (adică HD). Din păcate panoul e unul de tip TN, dar asta nu o să vă încurce cu ceva deoarece astfel de panouri afișează imaginea mai repede decât cele IPS.

Dacă e să vorbim despre prețul său atunci vedem că are un cost foarte mic, asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un aparat care poate fi folosit și pe post de monitor deoarece are D-Sub și alte porturi necesare conectării.

Aparatul
Aparatul

Televizorul 19MN43 e unul cu tuner digital dublu (DVB C și DVB T), iar ecranul de 19 inci e unul numai bun pentru o cameră mică ori mare. Rezoluția televizorului e una de tip HD, adică 1366×768 pixeli, iar acest lucru înseamnă în principal că nu o să aveți pierderi de calitate atunci când o să vă uitați la filme HD ori la transmisii digitale.
Nu doar imaginea e una de calitate, ci și sunetul deoarece acest televizor e unul dotat cu două difuzoare de 5W fiecare.

Lucrurile bune la acest model sunt aspectul, prețul mic, că poate fi utilizat fără probleme ca monitor și că vine de la un brand puternic.
Lucruri care puteau fi mai bune sunt o rezoluție mai mare și panou IPS. Acest fel de panou ar fi garantat unghiuri de vizibilitate mai bune.

Acest model fiind unul non smart ar fi foarte bun pentru cineva care vrea un televizor simplu care să aibă doar ceea ce ai nevoie. Știu că în trecut mulți întrebau dacă diferite televizoare pot fi utilizate pe post de monitor, iar eu în general nu recomandam să fie folosite pe post de monitor, dar acum nu am nicio ezitare în a recomanda acest TV pe post de monitor.
Dacă te interesează cum arată atunci am postat alături un preview la un model similar ca aspect.

Te-ar mai putea interesa