LG 19M35A-B, monitor LED de 18.5 inci

Pentru cei interesați de un monitor LED care să nu aibă o diagonală prea mare recomand LG 19M35A-B – un monitor de 18,5 inci care are panou TN și o rezoluție HD. Pe partea de conectori se descurcă bine deoarece are port VGA, adică un port care-l găsim pe toate desktopurile.

Dacă e să analizăm prețul atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un monitor care nu doar arată bine, ci are și un consum foarte mic de energie electrică – 13W.
Din imaginea de alături poți vedea că are un design nou, design caracteristic modelelor anului 2014 de la LG.

Monitorul
Monitorul

Dacă e să analizăm specificațiile tehnice ale acestui model atunci vedem că se descurcă formidabil. Chiar dacă are un ecran de 18.5 inci, acesta e unul cu o rezoluție de 1366×768 pixeli. Datorită acesteia o să poți vedea filme HD fără probleme.
Poate te va deranja că are panou TN, dar acesta e unul mult mai rapid și de aceea e posibil un timp de răspuns de 5 milisecunde.

Plusurile acestui monitor ar fi greutatea nu prea mare, consumul mic de curent, că are o rezoluție ok și că nu costă prea mult.
Din păcate, unghiurile de vizibilitate nu sunt prea bune deoarece are 90/65. Deci, e foarte departe de un model cu panou IPS. Unii ar vedea că și lipsa tunerului TV e un minus, însă nu e așa deoarece dacă vreți să vedeți filme online atunci acest lucru e posibil prin intermediul stream-ului. Poate că unii ar considera că și lipsa DVI-ului e un minus, însă eu zic că nu e așa deoarece VGA-ul e un port universal, dacă pot să spun așa.

De final pot spune despre perifericul acesta că e perfect pentru tine dacă vrei o soluție cu care să te uiți la filme HD și cu care să editezi diferite documente. Ecranul e unul numai bun pentru o cameră deloc mare. Să nu credeți că e unul mic deoarece vine cu o diagonală mult superioară ecranelor de la laptopuri care sunt de 15,6 inci.

Lasă un comentariu