LG 19M35A-B, monitor LED de 18.5 inci

Pentru cei interesați de un monitor LED care să nu aibă o diagonală prea mare recomand LG 19M35A-B – un monitor de 18,5 inci care are panou TN și o rezoluție HD. Pe partea de conectori se descurcă bine deoarece are port VGA, adică un port care-l găsim pe toate desktopurile.

Dacă e să analizăm prețul atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un monitor care nu doar arată bine, ci are și un consum foarte mic de energie electrică – 13W.
Din imaginea de alături poți vedea că are un design nou, design caracteristic modelelor anului 2014 de la LG.

Monitorul
Monitorul

Dacă e să analizăm specificațiile tehnice ale acestui model atunci vedem că se descurcă formidabil. Chiar dacă are un ecran de 18.5 inci, acesta e unul cu o rezoluție de 1366×768 pixeli. Datorită acesteia o să poți vedea filme HD fără probleme.
Poate te va deranja că are panou TN, dar acesta e unul mult mai rapid și de aceea e posibil un timp de răspuns de 5 milisecunde.

Plusurile acestui monitor ar fi greutatea nu prea mare, consumul mic de curent, că are o rezoluție ok și că nu costă prea mult.
Din păcate, unghiurile de vizibilitate nu sunt prea bune deoarece are 90/65. Deci, e foarte departe de un model cu panou IPS. Unii ar vedea că și lipsa tunerului TV e un minus, însă nu e așa deoarece dacă vreți să vedeți filme online atunci acest lucru e posibil prin intermediul stream-ului. Poate că unii ar considera că și lipsa DVI-ului e un minus, însă eu zic că nu e așa deoarece VGA-ul e un port universal, dacă pot să spun așa.

De final pot spune despre perifericul acesta că e perfect pentru tine dacă vrei o soluție cu care să te uiți la filme HD și cu care să editezi diferite documente. Ecranul e unul numai bun pentru o cameră deloc mare. Să nu credeți că e unul mic deoarece vine cu o diagonală mult superioară ecranelor de la laptopuri care sunt de 15,6 inci.

Te-ar mai putea interesa