LG 19EN33S-B, monitor LED ieftin

LG 19EN33S-B este un monitor al anului 2013 care vine cu un ecran de 18.5 inci numai bun pentru filme HD, fiind o alternativă la LG 23EN43V-B. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, fiind un model foarte ieftin ideal pentru cei care fac trecerea de la CRT sau de la un model mic de LCD. Din păcate, faptul că e așa de ieftin are și un dezavantaj – are doar port VGA (D-Sub).

Aspect

Se poate observa că că are un aspect caracteristic monitoarelor Flatron din generația anterioară, doar că are sigla poziționată altcumva. Chiar dacă ecranul e mic, este oferită posibilitatea montării monitorului pe un perete cu ajutorul VESA.

Monitorul
Monitorul

Caracteristici tehnice

19EN33S-B e un monitor cu diagonala de 47 centimetri, iar acest lucru presupune implicit și un consum mult mai mic de curent, dar și greutate mică. Astfel monitorul de față are un consum de 18W și o greutate de 2.1 kilograme. Facilitatea de a-l monta pe perete mi se pare interesantă, dar nu știu cât de utilă e deoarece e un aparat mic care nu va ocupa prea mult pe masă/birou. Nu vine decât cu VGA (un port analog care e prezent pe toate laptopurile și PC-urile), iar asta contribuie la un preț foarte competitiv, după cum spuneam la început.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; garanția e de 2 ani și dacă vreți mai mult atunci puteți să o măriți la 3 sau 4 ani pe bani puțini; aspectul e de nota 10, iar acest lucru poate fi remarcat din poza de mai sus, dar și din pozele oficiale cu LG 19EN33S-B; are niște caracteristici interesante printre care se numără cea de dual monitor, adică puteți conecta rapid un laptop la el… de exemplu.
Contra: nu are DVI sau HDMI.

Concluzie

Un astfel de monitor e excelent pentru cineva fără pretenții, adică pentru cineva care nu se joacă mult și care folosește calculatorul în special pentru navigat pe ‘net, vizionat filme și altele. Pentru a-l utiliza nu trebuie să faceți ceva setări suplimentare deoarece e un model care îl bagi în priză, conectezi la PC și merge.

Te-ar mai putea interesa