Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05, laptop ultraportabil cu Thunderbolt v4

Laptopul Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05 este un model ceva mai compact decât restul deoarece aer o diagonală de numai 14 inci. Sunt numeroase configurații interesante și diferențele sunt destul de mici (la procesor, spațiu de stocare și memorie RAM). Dotările sunt aceleași indiferent de alegere, doar că designul exterior poate fi puțin diferit, adică vedem la unele un finisaj pe Orchid (ca în imaginea de jos), iar la altele unul pe Slate Grey Fabric. VI se oferă și un sistem de operare preinstalat cu licență și este vorba de Windows 10 Home, care este destul de ok.

Poate că nu se adresează multor utilizatori deoarece e ceva mai mic și prețul nu este cel mai atractiv. Poate că ați și observat că prețurile sunt ceva mai mari la . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile au procesoare Intel Core Tiger Lake pe 10 nm și nici nu merită să faceți vreun compromis. Nu mă refer la procesoarele AMD și doar la seriile Intel mai vechi deoarece nu sunt la fel de eficiente și performante. Placa video este aceeași de la Intel care poate rula conținut video fără probleme, însă nu mă refer la jocuri. Nu mai sunt laptopuri cu hard discuri, ci toate vin cu SSD-uri M.2 și este loc și pentru unul de tip SATA dacă vreți să faceți un upgrade inteligent.

Păreri pro și contra

Cu siguranță, nu veți găsi pe alte laptopuri în acest preț următoarele dotări: ecran IPS glossy cu sRGB 100%, tastatură iluminată, cameră web IR, WiFi ax, două porturi Thunderbolt v4, baterie cu autonomie de până la 15 ore și altele. Deci sunt o mulțime de motive pentru care merită să alegeți un astfel de laptop, că poate că mai aveți un alt laptop sau desktop pentru acasă și vă doriți un laptop mult mai portabil și cu dotări excelente.

Lenovo Yoga Slim 7 14ITL05 este un model elegant și performant care îl puteți alege strict pentru acasă, dar și la locul de muncă poate fi util. Totuși, nu are cititor de amprentă pentru o autentificare mai rapidă și sigură.

Te-ar mai putea interesa