Lenovo Yoga Slim 7 14IIL05, laptop ultraportabil cu ecran HDR UHD

Ultraportabilul Lenovo Yoga Slim 7 14IIL05 este un model special care nu prea are concurență. Chiar dacă are un hardware similar cu cel al altor laptopuri, veți vedea că are dotări excelente care vor fi de folos în anumite situații (pentru anumite aplicații). Ecranul de pe acesta oferă o luminozitate de 500 niți și o rezoluție UHD cu HDR pentru a vă bucura de o claritate superioară. Aș putea spune că acesta se adresează celor care folosesc aplicații profesionale de editare (creatori).

Discutăm de un brand cu experiență care oferă numeroase soluții ca cel de jos și acela are tehnologii moderne. Poate că acest laptop este prea scump pentru unii utilizatori, însă nu e precum alte laptopuri și se vede după caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Toate componentele de pe acesta au un consum redus de energie și performanța nu a avut de suferit. Ecranul vine cu un finisaj lucios ca și la variantele cu touchscreen, iar în spațiile deschise se reflectă lumina din el. Bineînțeles, sunt variante accesibile care oferă un ecran Full HD și hardware puțin mai accesibil. Se poate lăuda chiar și cu sistemul audio premium, dar nu se compară cu un sistem audio clasic dacă vrem să ascultăm muzică.

Laptopuri de top din serii premium vin cu sistem de operare cu licență, iar iaci mă refer la Windows 10 versiunea Home. Poate fi folosit imediat și totul se mișcă bine, ca și cum ați fi avut o tabletă.

Păreri pro și contra

Acest laptop a fost construit să impresioneze și poate fi folosit chiar și de companii deoarece oferă productivitate superioară, calitate și funcționalitate. Vedem procesoare din cea mai nouă generație Intel, mult spațiu de stocare, 16GB RAM pentru multitasking, sistem audio modern, Thunderbolt v3, WiFi 6 etc. Puteți lucra pe el oricând deoarece are tastatură iluminată și autonomia este foarte generoasă datorită bateriei de 60.7Wh (până la 1 ore).

Lenovo Yoga Slim 7 14IIL05 este portabil (greutate de numai 1.55 kg) pentru că are o o carcasă realizată din aluminiu. În general, seriile Yoga sunt soluții portabile pentru mulți utilizatori și configurațiile sunt office sau multimedia.

Te-ar mai putea interesa