Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05, laptop cu Ryzen 5 și 7

Laptopul Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 face parte din cea mai recentă generație de laptopuri și e vorba de unul cu design Slim (foarte subțire). Spre deosebire de multe alte modele, această serie are configurație AMD Ryzen, multă memorie RAM și un SSD mare. Ultima generație de procesoare AMD are tehnologie de fabricație pe 7 nm și 6 nuclee, motiv pentru care oferă multă performanță și un consum redus de energie.

Designul diferă mult față de cel al altor laptopuri Lenovo, iar culoarea la acesta e destul de specială – Orchid. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de interesante și avansate, însă când căutați un ultraportabil, vă uitați mai degrabă la mărime și calitate. Ecranul de 14 inci nu se compară cu un monitor dar are o luminozitate excelentă și o rezoluție bună. Vedem meorie RAM de tip LPDDR4X care oferă performanțe impresionante și se vede după frecvența de lucru, dar și consumul de energie scade. SSD-urile de pe laptopuri sunt de tip M.2 și chiar nu mai sunt de tip SATA pentru că noile plăci de bază au suport M.2. Astfel de componente afectează prețul și nu le veți vedea pe laptopuri simple.

Păreri pro și contra

Configurațiile sunt multe și diferențele majore și la procesor, iar un Ryzen 7 e e echivalentul unui Core i7, dar și Ryzen 5 mi se pare destul de performant. Laptopurile mai speciale au un preț ușor piperat, dar și Windows 10 preinstalat pentru ca voi să puteți lucra imediat pe el. Chiar dacă nu are RJ45, restul porturilor sunt excelente și sunt adaptoare pentru a obține un anumit port. Trebuie să menționez că ieșirea video HDMI e de tip 2.0, adică puteți rula conținut 4K pe un televizor 4K la 60 de fps-uri. Poate că este destul de mic, dar are un sistem audio foarte bun cu putere de 4W.

Lenovo Yoga Slim 7 14ARE05 e un ultraportabil cu autonomie foarte bună și aceasta e afectată de stilul utilizatorului. Tastatura iluminată e o dotare standard la aceste laptopuri avansate și poate fi activată când vreți să lucrați pe el și condițiile de luminozitate nu sunt favorabile.

Te-ar mai putea interesa