Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Yoga S730-13IWL, laptop mic cu balamale 180

Lenovo Yoga S730-13IWL are un preț decent ținând cont că avem un SSD rapid și un procesor Intel Whiskey Lake. Totuși sunt mai multe configurații și aveți de ales între două culori – argintiu și gri închis. Cu siguranță, nu și-l poate permite oricine dar e de înțeles pentru că are un design foarte subțire, motiv pentru care au fost folosite componente diferite. Laptopurile mai compacte sunt mai scumpe decât cele clasice ori cu ecran de 15 inci, însă sunt și excepții.

Această serie beneficiază de balamale care permit plierea ecranului la 180 de grade, însă nu vom vedea tehnologia touch la acesta cum e pe Yoga 730. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Placa video prezentă pe acesta e doar cea de la procesor și e de ajuns pentru că nu vor edita clipuri video și nici nu vom rula jocuri. Cu alte cuvinte, nu are nevoie de memorie video dedicată. Chiar dacă procesorul are la fel de multe nuclee ca și generația precedentă, vedem că performanțele sun puțin mai ridicate, chiar insesizabile de multe ori.

Ecranul e satisfăcător ca mărime, specificații și claritate că doar discutăm de o generație mai nu de IPS. Finisajul său e unul lucios astfel că nu prea e recomandat să-l folosiți în spații deschise deoarece lumina se reflectă din el și poate deveni deranjantă situația. Luminozitatea ecranului poate fi setată la un nivel mai ridicat pe timp de zi pentru a mări vizibilitatea conținutului redat.

Păreri pro și contra

Procesoarele Whiskey Lake sunt mult superioare seriilor precedente. Față de alte modele, acesta are Windows 10 preinstalat, cititor de amprentă cu autentificare ușoară, tastatură iluminată, carcasă realizată din aluminiu (greutatea sa fiind de 1.1 kg), două microfoane și un sistem audio cu difuzoare JBL de 4W. Chiar și porturile sunt ceva mai avansate însă nu sunt atât de numeroase pentru că nu e foarte mult loc.

Lenovo Yoga S730-13IWL e un ultraportabil interesant cu autonomie mare însă depinde și cum îl veți folosi. Acesta se adresează celor care vor un gadget modern cu design atrăgător, iar dacă doriți să-l folosiți mai mulți ani, atunci vă recomand cea mai avansată configurație – cu procesor Core i7.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu