Lenovo Yoga Book YB1-X91L, laptop cu tastatură Halo și Real Pen

Laptopul 2 în 1 Lenovo Yoga Book YB1-X91L e un model foarte interesant deoarece are un sistem de balamale fiabil, o tastatură nouă numită Halo, Stylus Real Pen și Book Pad incluse, un ecran touch și o configurație decentă. Chiar dacă e vorba de un laptop de 10 inci, greutatea e chiar mică – 0.7 kg. E precum un ultrabook doar că e conceput pentru o anumită categorie de utilizatori și chiar nu mai e nevoie de o tabletă. Chiar mi-aș dori mai multe laptopuri o astfel de tastatură, chiar dacă ar fi puțin ciudată tastatură. Ideea e că nu mai e nevoie de touchpad și e mai fiabilă.

Din poza de jos se vede destul de bine cum arată și are doar 0.7 kg, că doar e realizat din magneziu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din cele mai multe puncte de vedere, acesta seamănă destul de mult cu un laptop clasic. La interior sunt prezente componente puțin diferite deoarece autonomia e importantă – Intel x5-Z8550, memorie eMMC de 64GB, memorie RAM de 4GB. Pot spune că e suficient dacă nu doriți să înlocuiască un PC ci vă doriți doar un gadget portabil și cu funcționalitate ridicată.

Ținând că e vorba de un laptop cu construcție mai deosebită, producătorul a decis să pună și un sistem de operare Windows 10 Pro.

Păreri pro și contra

Acest laptop îmi amintește de soluțiile premium din anii trecuți, iar acum nu mai trebuie să cheltuiți așa de mulți bani pentru a avea un laptop mai deosebit. Acesta se adresează oricui și nu trebuie neglijat dacă sunteți un utilizator creativ și vreți să folosiți un stylus pen. Autonomia e un punct foarte al seriei deoarece poate atinge cel mult 13 ore. Nu cred că toate modelele oferă modem 4G, dar nu sunteți obligați să-l utilizați dacă țineți la autonomie și folosi internet prin WiFi.

Lenovo Yoga Book YB1-X91L nu prea are concurență în acest preț și nu putea avea o tastatură clasică deoarece acel stylus pen se folosește peste tastatură, iar dacă vă deranjează, se poate pune o hârtie și să luați notițe iar aceste notițe vor rămâne pe laptop. Dacă nu aveți idee, am pus următoarea demonstrație care oferă câteva detalii despre laptop:

Te-ar mai putea interesa