Lenovo Yoga 920-13IKB, laptop cu balamale rezistente

Laptopul Lenovo Yoga 920-13IKB face parte din prima generație care oferă niște balamale rezistente și îmi amintesc de brățările metalice de la ceasuri. Chiar dacă sunt destul de multe variante, eu o prefer pe cea cu Core i5 Kaby Lake R deoarece nu e nevoie de prea multă viteză de procesare că doar discutăm de un laptop office/business. Noul Core i5 e mai performant decât Core i7 din generația precedentă pentru că are 4 nuclee și o placă video puțin mai bună.

Din poza de jos se pot vedea balamalele, dar cred că le-ați văzut deja pentru că aceasta nu e singura serie Yoga. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și culorile pot să difere, dar nu cred că aveți o preferință pentru că sunt culori plăcute. Pe cupru și platină arată bine, dar poate vă v-ar plăcea și o variantă cum e cea Rebel Alliance. Edițiile speciale de laptopuri costă mai mult pentru că sunt ediții limitate și dacă aveți ocazia să luați una, de ce să nu o faceți?

Din prezentări se vede că ecranul e unul generos pentru o construcție atât de compactă – diagonală de 13,9 inci. Acesta e un IPS cu imagine Full HD și tehnologie touch, pentru ca să-l puteți folosi ca o tabletă când navigație sau poate vreți să faceți ceva creativ. Chiar dacă e foarte compact, sunt prezente cele mai populare și avansate porturi de tip USB C.

Păreri pro și contra

E mai scump decât alte serii convertibile deoarece e o construcție mult diferită și performanțele sunt mult mai mari. Cititorul de amprentă e destul de vizibil și nu trebuie să-l folosiți dacă nu aveți nevoie sau poate nu vă place. Anumite laptopuri trebuie upgradate ulterior doar că acesta nu mai e nevoie pentru că are cele mai puternice componente pentru uz office.

Lenovo Yoga 920-13IKB e unul dintre cele mai avansate laptopuri compacte de pe piață și are un preț ușor piperat pentru anumiți utilizatori. Poate fi folosit de oricine deoarece rulează Windows 10 și are cam aceleași dotări ca un laptop clasic.

Te-ar mai putea interesa