Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo Yoga 730-13IKB, laptop touch cu Active Pen

Laptopurile convertibile sunt destul de căutate pentru că au ecran touch, configurații avansate, un design atractiv și balamale fiabile. Lenovo Yoga 730-13IKB e unul dintre acele laptopuri care vin în ajutorul celor care sunt pasionați de tablete, dar vor și un mic PC portabil. Dotările acestei serii sunt aceleași și singurele diferențe între modele sunt procesorul, memoria RAM și SSD-ul. Chiar și culoarea poate fi una diferită, însă poate vă place doar pe gri. Eu recomand o configurație cu Core i5 pentru că e un Quad Core decent, nici nu aveți nevoie de foarte multă memoria RAM că doar nu e un laptop de gaming.

Acel Active Pen inclus e perfect pentru a lua schițe sau chiar pentru a lua diverse notițe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesoarele de pe aceste modele sunt variante cu mai multe nuclee, motiv pentru care anumite aplicații vor lucra mai bine, dar și SSD-ul e foarte important pentru că are performanțe peste cele ale unui hard disc, în special dacă e cu suport NVMe.

E foarte important ca laptopul să aibă Windows 10 preinstalat pentru a avea licență și puteți lucra pe el imediat. Oricum, nu puteți instala altă versiune pentru că driverele pentru noile componente sunt oferite doar de versiunea 10.

Păreri pro și contra

Fiabilitatea nu va fi o problemă pentru că e vorba de un brand cu experiență, iar autonomia e una foarte bună dacă îl veți folosi ca o tabletă, adică doar pentru navigare. În modul laptop vă puteți folosi de tastatura iluminată și veți lucra pe el indiferent de luminozitatea din jur. Ecranul său are specificații excelente și o rezoluție superioară, pentru a vedea orice detaliu. Acesta suportă gesturi și se poate plia complet, laptopul transformându-se într-o tabletă.

Lenovo Yoga 730-13IKB nu e cel mai ieftin dar nici cel mai scump model convertibil, dar e de ajuns pentru ce-l veți folosi. Pentru cei care nu mai au un PC, Lenovo oferă și variante cu ecran ceva mai mare, doar că nu vor avea o greutate de numai 1.2 kg ca cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu