Lenovo Yoga 520-14IKB, laptop convertibil pe 3 culori

Laptopul Lenovo Yoga 520-14IKB are balamale 360 grade, motiv pentru care ecranul poate fi pliat destul de mult până ce laptopul devine o tabletă ceva mai mare și cu greutate de 1.7 kg. Chiar dacă numele e același, veți observa că sunt prezente 3 configurații diferite și prețurile diferă destul de mult. Mie îmi place cea cu Core i5 deoarece nu e nevoie de mai mult pentru uz office, dar îmi place și finisajul modelului cu Core i7 – gri. În funcție de cum sau pentru ce-l veți folosi, veți alege configurația corespunzătoare.

Din poza de jos se vede cum arată varianta pe gri, dar pot fi și alte culori: negru și auriu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele prezente pe această serie fac parte din familiile Kaby Lake R și Kaby Lake, eu prefer cele cu 4 nuclee deoarece sunt foarte bune, chiar și pentru gaming dacă ar avea o placă video dedicată. Fiecare serie de laptopuri e concepută pentru un anumit segment, iar în acest caz discutăm de una office/business cu numele de Yoga 520.

Un Core i3 nu oferă prea multă viteză de procesare, dar nici nu are rost să cheltuiți prea mult dacă mai aveți un PC pentru sarcini mai grele. Din nume reiese diagonala ecranului – 14 inci, dar trebuie să menționez că e vorba de un IPS cu o imagine de 1920 cu 1080 pixeli. Tot mai multe laptopuri vin cu noile IPS-uri care sunt foarte apreciate.

Păreri pro și contra

Laptopul acesta prezintă un cititor de amprentă pentru o autentificare mai ușoară și sigură. Acesta e prezent în partea dreaptă, iar la alte branduri e pus chiar în interiorul touchpadului. Se adresează chiar și utilizatorilor mai creativi dacă folosiți Lenovo Active Pen, dar nu sunteți obligați să-l folosiți. Tastatura sa e iluminată pentru a ușura scrierea în condiții de luminozitate scăzută.

Lenovo Yoga 520-14IKB e unul dintre cele mai performante gadgeturi convertibile din acest buget, dar pot fi și variante ceva mai compacte dacă vă permite bugetul. Mă refer la seriile puțin mai avansate, dacă vă permiteți ceva mai scump și avansat.

Te-ar mai putea interesa