Lenovo Yoga 520-14IK, laptop convertibil cu USB C

Laptopul Lenovo Yoga 520-14IK e o variantă de 14 inci a noii serii 520 care oferă conectori mai bun și un design mai plăcut. Ecranul ajunge aproape până în margini, deci dimensiunile laptopului sunt ceva mai reduse. Chiar și alte laptopuri premium oferă un ecran mai slim și o ramă mai îngustă, pentru ca ecranul să fie aproape fără contur ca și în cazul telefoanelor. Totuși, telefoanele stau mult mai bine la capitolul design, dar până la urmă e vorba de o altă categorie de gadgeturi portabile.

Indiferent de buget, veți găsi un model care vi se potrivească. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diferența majoră între cele trei variante disponibile e procesorul care face parte din aceeași generație – Kaby Lake. Dacă alegeți configurații cu procesoare mai performante, veți avea la dispoziție o memorie RAM dublă care poate fi utilă atunci când folosiți programe profesionale.

Ecranul e același la toate cele 3 modele, adică e vorba de un IPS de 14 inci cu imagine FullHD. Calitatea imaginii e una superioară și chiar e interesant să folosești un laptop ca și o tabletă, doar că nu e foarte ușor – 1.7 kg. Windows 10 oferă o interfață decentă chiar și pentru gadgeturile touch. Poate că mulți preferă tablete cu Android, dar e nevoie de un laptop atunci când vreți să folosiți anumite aplicații de Windows.

Păreri pro și contra

Oferă un spațiu de stocare foarte generos și veți avea destul spațiu chiar și pentru conținut media. Multe laptopuri scumpe vin cu SSD pentru ca totul să pornească mai rapid, doar că că au o capacitate mai mică decât un hard disc. Carcasa e realizată din plastic și aluminiu, pentru un plus de eleganță și portabilitate. Autonomia e foarte bună la modele cu procesoare de tip U, dar depinde și cum le folsoiți.

Lenovo Yoga 520-14IK merită luat în calcul dacă vă plac tabletele și vreți să economisiți bani, adică nu vreți să optați pentru două gadgeturi diferite. În cazul acestui model, chiar nu mai e nevoie de un stand deoarece tastatura/ecranul poate fi înclinat cum doriți pentru a ușura interacțiunea cu acesta.

Te-ar mai putea interesa