Lenovo Yoga 300-11IBR, laptop convertibil la preț bun

Laptopul Lenovo Yoga 300-11IBR nu e unul chiar banal și se poate observa că are altfel de balamale. Mai precis, aveți posibilitatea să rabatați ecranul până la 360 de grade, adică laptopul e și tabletă. Nu recomand cele cu ecran detașabil deoarece au performanțe inferioare. La acele tablete cu tastatură sau laptopuri, depinde cum vreți să le spuneți, componentele sunt integrate în ecran deci nu pot fi incluse orice tip de configurație. Chiar dacă nu vă place un laptop cu prea mult spațiu, adică nu veți stoca prea multe date, există o variantă și cu memorie eMMC (aplicațiile și sistemul pornesc mai rapid).

Nu e nevoie de un buget mare și acesta poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest tip de laptop nu e conceput pentru gaming sau aplicații profesionale. Un gadget cu ecran tactil e foarte bun pentru a naviga mai ușor, dar asta presupune că veți utiliza o tastatură digitală. Poate fi folosită și cea fizică care e mult mai plăcută. Display-ul nu are o rezoluție foarte mare – 768p, dar e acceptabilă pentru o diagonală de 11.6 inci. Are o memorie RAM cu capacitate de 4GB precum oricare alt laptop și nu trebuie să fie de tip DDR4.

Dacă vreți să vă uitați la filme pe el din când în când și streaming-ul nu e chiar cel mai bun datorită conexiunii la internet, merită să alegeți varianta cu hard disc.

Păreri pro și contra

Lenovo Yoga 300-11IBR e un gadget foarte bun motiv pentru care vine cu Windows 10 preinstalat. Poate fi luat oriunde deoarece e compact și are o greutate de numai 1.4 kg. Dacă vreți să optați pentru cei cu memorie flash, puteți să luați în calcul și un stick USB 3.0 pe care să țineți datele mai sensibile sau confidențiale.

Dacă nu ați reușit să vă faceți o idee despre acest model, vă recomand clipul de la final care mi s-a părut destul de reușit. Oricum, nu poate fi comparat cu un laptop simplu dar diferența de preț nu e foarte mare.

Te-ar mai putea interesa