Lenovo Y27f, monitor curbat cu AMD FreeSync

Modelul Lenovo Y27f e unul dintre cele mai avansate monitoare de la ora actuală datorită tehnologiei FreeSync oferite de AMD și care e compatibilă doar cu plăcile video de la același brand. Designul a același indiferent de opțiune și spun asta deoarece există variante chiar mai scumpe cu G-Sync de la NVIDIA, dar nu cred că merită să dați acei bani în plus. Ei bine, această opțiune nu depinde doar de voi ci și de configurația aleasă, pentru că plăcile video NVIDIA cer G-Sync.

Din poza de jos se vede cum se pot pune căștile voastre de gaming și nu mai trebuie să le puți sus pe monitor sau pe birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu voi enumera toate acele caracteristici tehnice deoarece multe dintre ele sunt prezente și la monitoarele din segmentul multimedia. Acestea au un rol destul de important când discutăm despre imagine, dar tehnologiile incorporate îmbunătățesc experiența. În acest caz, rata de refresh e ceva mai bunăcu FreeSync, astfel că nu veți observa imagini sacadate în timp ce vizionați filme sau jucați jocuri.

Pachetul său e generos deoarece pe lângă cablul de alimentare și manualul de utilizare, veți primi un cabluri HDMI, Displayport și USB. Porturile USB sunt poziționate pe lateral unde se pot pune căștile.

Nu are un pivot cu funcție de rotire la 90 de grade a ecranului, dar puteți înclina pivota și chiar ridica ecranul. Ce sens avea să rotiți ecranul, dacă ați alege trei astfel de monitoare, ele vor fi puse în plan orizontal. Trebuie să respectați câmpul vizual al ochilor și de aceea a apărut designul curbat la monitoare și televizoare, iar un model plat nu mai poate fi o opțiune în 2017.

Păreri pro și contra

Lenovo Y27f e varianta mai accesibilă și care oferă o experiență cam la fel de plăcută ca și cel care costă 600-800 de lei mai mult (sunt 4K). Majoritatea gamerilor optează pentru Y27G deoarece are G-Sync (de la NVIDIA) dar monitoarele arată la fel, de aceea am pus un clip cu despachetarea celui mai scump din această serie (Razer Edition).

Te-ar mai putea interesa