Lenovo V570A

Acest laptop Lenovo V570A e un foarte bun pentru cei pasionaţi de jocuri şi spun asta datorită configuraţiei excelente. Poate fi şi unul Business datorită cititorului de amprentă şi a altor caracteristici speciale. Însă am rămas surprins de faptul că are o carcasă foarte robustă fiind realizată din aluminiu şi plastic. Puteţi să-l confundaţi uşor cu modelul Lenovo IdeaPad V570A datorită aspectului, numai că acela vine în mai multe configuraţii. Face parte din categoria de laptopuri care nu mai are nevoie de upgrade, poate doar un SSD ar mai fi posibil dar şi aşa e foarte hardul. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Deschis

Specificaţii tenice

Procesorul de pe acesta e un Core i3 2330M deci din a doua generaţie care are o frecvenţă de 2.2 GHz şi o placă video integrată HD Graphics 3000. Display-ul LCD LED e unul de 15.6 inci cu o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Deci are un ecran ideal pentru vizionarea de filme HD, iar pentru cele Full HD puteţi folosi ieşirea HDMI pentru a conecta un monitor mai mare la acest laptop. memoria RAM cu siguranţă e suficientă chiar şi pentru cel mai pretenţios gamer, 8 GB la 1333 MHz.

Hard disk-ul e unul SATA de 7200 RPM cu un spaţiu de stocare de 500 de giga. Deci e destul de performant iar dacă vreţi mai mult, nu ezitaţi şi luaţi un SSD. Placa video e mai mult decât decentă, e vorba de GT 540M de la NVIDIA care vine cu 2 giga de memorie video pe 128 de biţi. La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii Lenovo V570A are difuzoare stereo de 3 W, cameră web de 2 MP, DVD, HDMI, eSATA, trei USBuri 2.0 pentru periferice, port VGA, ieşire audio, LAN şi WLAN pentru reţea şi internet.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: configuraţie excelentă pentru a juca orice joc la rezoluţie HD+, carcasă din aluminiu şi plastic, fără sistem de operare (are Free DOS), senzor antişoc pentru HDD, securitate Kensington Lock, cititor de amprentă, preţ acceptabil, autonomie aproximativă de 3 ore (baterie de 6 celule) şi tastatură foarte bună.

Minusuri: un Core i5 ar fi fost mai indicat pentru o asemenea configuraţie şi nu are USB 3.0..

Concluzie

Laptopul Lenovo V570A e cea mai bună alegere într-un astfel de buget şi păcat că nu vine cu Core i5. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui laptop Lenovo şi o mică prezentare:

Te-ar mai putea interesa