Lenovo V510-15IKB, laptop cu cititor amprentă

Laptopul Lenovo V510-15IKB e un model business cu configurație office și la partea de securitate stă foarte bine – cititor amprentă. E mult ușor și sigur să puneți degetul pe cititor decât să introduceți o parolă, doar că utilitatea sa poate fi doar una locală (se stochează pe dispozitivul vostru). Sunt disponibile mai multe variante dar diferențele majore le veți găsi doar la procesor, mediu de stocare și software (cu sau fără Windows 10 Pro). Prețul e ceva mai mare la cele cu SSD și Windows, dar poate că nu aveți nevoie de ele și alegeți pentru o variantă mai accesibilă.

Sunt destul de multe laptopuri în acest buget, dar nu și cu acel cititor de amprentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo V510 15IKB

Configurațiile sunt suficiente și sunt și serii alternative – Thinkpad, care poate v-ar interesa dacă vreți ceva premium. Autonomia e foarte bună la acesta deoarece are componente de ultimă generație care sunt eficiente. Ecranul său e unul îmbunătățit, adică oferă o rezoluție 1080p și suprafața e anti-glare.

Confidențialitatea e foarte importantă atunci când lucrați el dar și calitatea imaginii în orice condiții, de aceea se poate aplica un filtru special (ecranul e IPS). Folosesc de ceva timp un laptop cu ecran anti-glare și chiar e plăcut, pentru că luminozitatea nu e foarte mare când e setată la minim și nu se reflectă nimic.

Păreri pro și contra

Vă recomand cel cu i7 deoarece e cel mai performant și prețul e foarte atractiv, pentru că nu are Windows 10 Pro preinstalat. Pe lângă cititorul de amprentă, laptopul are și alte caracteristici de securitate interesante: parolă BIOS, parolă HDD, TPM. Conectivitatea e foarte bună la un laptop care a fost lansat anul acesta și nu aș avea ce să-i reproșez. Laptopurile cu plăci video mai avansate pot oferi ieșire DisplayPort, dacă doriți conectarea unui monitor la acest laptop.

Lenovo V510-15IKB poate reprezenta o soluție foarte bună pentru companiile mici care nu sunt dispuse să cheltuie prea mulți bani. Dacă nu știți cum arată, am pus prezentarea de la final care e cu un astfel de model. Nu sunt multe serii similare ca și design, ci doar cu ecran mai mic.

Te-ar mai putea interesa