Lenovo V510-14IKB, laptop cu balamale rezistente – peste 30000 deschideri

Laptopul Lenovo V510-14IKB e o alternativă mai accesibilă la un model Thinkpad și nu oferă chiar aceeași construcție. Totuși, are balamale metalice care rezistă peste 30000 de deschideri și închideri, adică mult mai mult decât o balama clasică. Bineînțeles, nu trebuie să deschideți tot timpul laptopul, îl puteți lăsa deschis pe birou și nu cred că îl luați tot timpul cu voi. Acesta e varianta mai mică pentru că există și un model cu ecran de 15 inci, dar diferența e destul de mică și poate că nici nu aveți nevoie de acea tastatură numerică.

Arată destul de bine și greutatea sa nu e una chiar mică – 2 kg (cel cu ecran de 15 inci are 2.2 kg). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu are nevoie de alte componente cât timp veți folosi doar aplicații office pe acesta sau poate că aveți deja un desktop sau o consolă pentru jocuri. Aceleași componente pot fi găsite pe multe alte laptopuri sau chiar ultraportabile – Core i7 Kaby Lake, 8GB RAM, SSD de 256 GB. Ecranul e destul de plăcut pentru că e FullHD și panoul IPS oferă cea mai bun claritate, indiferent cum îl priviți.

Merită să conectați un mouse pentru un plus de productivitate, puteți alege unul cu fir ori unul wireless. De asemenea, v-aș recomanda un router wireless Dual Band cu WiFi ac pentru a renunța la cablul LAN.

Păreri pro și contra

Autonomia e foarte bună la modelele office, adică care nu au procesoare de gaming și nici o placă video dedicată. Cititorul de amprentă e foarte util pentru că ușurează autentificarea și la alte laptopuri e poziționat în zona touchpadului. Vine cu cel mai bun sistem de operare și nici nu aș recomanda altul – Windows 10 Pro.

Lenovo V510-14IKB arată chiar foarte bine, iar dacă vreți un model cu ecran mai mare atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre cel de 15 inci care e și în prezentarea de la final. Diferența de preț e destul de mică pentru că cel de sus are un procesor foarte bun și pot exista variante chiar și cu Core i5.

Te-ar mai putea interesa