Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo V330-14IKB, laptop mic și performant

Laptopul Lenovo V330-14IKB e disponibil cu procesoare Kaby Lake R de la Intel, dar și restul hardware-ului e foarte interesant. Discutăm de noua generație care oferă SSD-uri M.2 care ocupă foarte puțin spațiu la interior și pot fi destul de performante (dacă au suport NVMe). Bineînțeles, se poate adăuga un hard disc sau chiar un SSD mai mare deoarece aveți locașul liber. E destul e solid și l-aș recomanda celor care vor să aibă un laptop rapid la locul de muncă, iar placa video dedicată e interesantă pentru cei care vor să conecteze un televizor sau monitor.

Din poza de jos se vede că are o construcție deosebită și cu dotări numeroase, unele sunt vizibile iar altele sunt la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele sale pot varia în funcție de alegere însă nu sunt diferențe foarte mari. Totuși, eu aș alege pe cel mai performant pentru că nu veți avea nevoie de mai mult. Cu alte cuvinte, e vorba de noul Core i7 cu patru nuclee și placă video UHD Graphics 620. Pentru aplicații diferite sau jocuri 3D, puteți folosi cu încredere placa video Radeon 530 cu memorie de 2GB.

Se vede din imagine că are un ecran nu foarte mare dar suficient – 14, iar acesta poate fi folosit oriunde pentru că are un ecran luminos și cu protecție mată. Astfel lumina puternică din jur nu se va reflecta din ecran. Foarte puține laptopuri mai au ecran lucios, însă sunt întâlnite la cele cu tehnologie touch.

Păreri pro și contra

Prezintă caracteristici tipice modelelor business: cititor de amprentă, TPM, Kensington MiniSaver, capac cameră web, construcție rigidă etc. E de apreciat faptul că are are loc liber pentru a monta un mediu de stocare cu interfață SATA. Tastatura e una destul de reușită și e plăcută la atingere ca la multe alte serii. Aveți un touchpad generos dar cred că preferați mai degrabă un mouse wireless compact care poate fi băgat chiar în buzunar.

Lenovo V330-14IKB e un exemplu bun pentru cei care vor performanțe superioare într-un gadget compact, însă nu vor o tabletă cu Windows.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu