Lenovo V15-IIL, laptop business cu portabilitate bună

Lenovo V15-IIL e un laptop al anului 2020 dota cu tehnologie la zi printre care se numără procesorul i5-1035G1, ecranul cu rezoluţie FHD şi stocare SSD.
Din start trebuie să vă spun că e un laptop pentru birou deoarece vine fără placă video dedicată, iar ecranul e unul cu panel TN.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un model a cărei portabilitate e foarte bună. Vine cu o autonomie de 6 ore, iar greutatea e de 1,8kg.


Păreri pro şi contra

Modelul Lenovo V15-IIL e unul modern pentru persoanele interesate de ceva performant pentru la birou. Procesorul i5-1035G1 e unul quad core şi vă va oferi toată puterea de care aveţi nevoie. Acesta are şi cip grafic integrat de tipul Intel UHD.
Pentru a vă face o părere despre puterea procesorului trebuie precizat că acesta scoate 7986 puncte la benchmark.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi panel calitativ. Ar mai trebui precizat că acesta e unu cu margini înguste pentru o experienţă vizuală desăvârşită.
La capitolul memorie vine cu 8GB memorie RAM şi stocare pe SSD de 256GB. În opinia mea e suficientă memorie RAM cât şi spaţiu pe SSD. Memoria RAM maxim suportată e de 12GB.
Nu dispune de unitate optică, dar în schimb are 3 porturi USB. Alte opţiuni de conectivitate sunt HDMI, card reader, wireless ac etc.
Sistemul de operare e unul Free Dos, iar eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Pe partea de ergonomie are ecran anti-glare, tastatură chiclet şi o greutate redusă de 1,8kg.

Dacă vă doriţi un laptop modern care să facă faţă sarcinilor din ziua de azi atunci modelul de faţă ar fi recomandarea mea. Pe piaţă există şi alte modele, dar acesta e unul calitativ de la un brand cu reputaţie.
În cazul în care vă interesează o alternativă cu AMD atunci aveţi acest model.

Te-ar mai putea interesa