Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo V130-15IGM, laptop cu Celeron N4000

Laptopul Lenovo V130-15IGM pare a fi unul dintre cele mai accesibile variante de la acest brand și care ar trebuie ales pentru că arată foarte bine, e portabil și nu costă foarte. Oferă câteva caracteristici speciale care nu le vedeți la alte serii, adică puteți seta parolă pentru BIOS sau hard disc, dar și altele. Din pozele de prezentare vă puteți face o idee despre el, însă în realitate arată ceva mai bine. Nu costă mult pentru că nu are un hardware scump, însă veți vedea că are o memorie de 2400 MHz și un procesor care a apărut pe piață anul acesta.

Chiar dacă nu intră la categoria ultraportabil, e un model cu greutate redusă și cu un design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noul Celeron N4000 are tot două nuclee ca și predecesoarele, iar performanțele sunt ceva mai bune. Dacă aveți un buget mai mare, puteți încerca un Intel Pentium ori Core i3. În acest preț nu vă puteți aștepta să aveți un ecran de ultimă generație, însă nu cred că veți fi dezamăgiți de el pentru că oferă o rezoluție HD.

Vi se oferă destul spațiu pentru a putea stoca orice informație pe el, iar dacă nu sunteți acel utilizator care stochează pe el, atunci alegeți un SSD de 240GB sau chiar mai mare.

Păreri pro și contra

E echipat cu difuzoare destul de performante, porturi foarte bune, placă de rețea Gigabit și tehnologie WiFi ac. Îmi plac laptopurile care nu sunt pe negru, deoarece am văzut multe laptopuri negru în trecut și cred că mulți dintre voi v-ați săturat de ele. Acesta e pe un gri plăcut și pe suprafața sa nu se formează amprente, cum se întâmplă pe cele lucioase. Bateria sa oferă multe ore de funcționare însă depinde și cum veți folosi laptopul.

Lenovo V130-15IGM nu are unitate optică pentru că e subțire dar nici nu cred că ați fi instalat ceva de pe disc, pentru că un stick USB 3.0 e mult mai rapid și se poate seta să booteze de pe ce vreți din BIOS.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu