Lenovo ThinkPad T520

Într-o firmă există oamenii care lucrează pentru ea și cei care o conduc. Pentru a doua categorie – oamenii care o conduc (oamenii de afaceri) – există laptopuri specifice cum ar fi laptopul Lenovo ThinkPad T520. Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și acesta e doar un preț de plecare deoarece există modele cu i3 2350M, i5 2450M și i7 2620M. Probabil că cea mai bună alegere ar fi modelul cu i5 ori cel cu i7 deoarece performanțele sunt superioare oricărui model de i3. Eu aș alege acest laptop deoarece e realizat în spirit IBM și vine cu caracteristici premium cum ar fi ecran HD+, portabilitate maximă (mulțumită bateriei care ține 8 ore) și grafică foarte bună.

Poze

Se poate vedea că designul acestui laptop business e caracteristic celorlalte modele ThinkPad și din această cauză cred că putem spune că nu vine cu nimic diferit față de celelalte modele pe partea de aspect. Însă, la interior treburile stau total diferit deoarece are vine cu ce e mai nou și există și variante cu modem.

Pe scaun
Tastatura

Specificaţii tehnice

Lenovo ThinkPad Edge T520 e un laptop… într-un cuvânt – tare. Vine cu trei tipuri de procesoare (i3, i5 și i7 din generația Sandy Bridge) care-i asigură o putere maximă. Există variante cu Intel HD Graphics sau cu nVidia NVS 4200M, dar modelele cu Nvidia sunt mai bune. Placa video GeForce e foarte asemănătoare cu GT 520M și asta înseamnă că modelele cu GeForce o să poată fi folosite și pentru gaming.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e excelentă și garanția de 3 ani vă va ajuta dacă se va întâmpla ceva neprevăzut cu laptopul; portabilitatea e maximă și acest lucru în principal datorită faptului că bateria ține undeva la maxim 8 ore; vine cu multiple porturi printre care se numără Display Port, Firewire, bluetooth și modem pentru Internet oriunde.
Contra: prețul… e cam mare, dar merită.

Concluzie

Dacă vă interesează un laptop foarte bun atunci vă recomand un Lenovo T520 și mai mult ca sigur că nu o să regretați achiziția deoarece vine cu tot ce e mai nou și există diferite variante pentru fiecare gust și necesitate. Pentru a vă face o părere mai avizată înainte de a cumpăra modelul de față vă recomand preview-ul de alături care prezintă în detaliu laptopul, dar pe partea de design și caracteristici.

Te-ar mai putea interesa