Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkPad T430

Laptopurile business sunt destinate în principal oamenilor de afaceri, dar chiar și dacă nu ai o afacere poți să-ți achiziționezi așa ceva. Un model destul de bun e un Lenovo ThinkPad T430 care vine cu ecran de 14 inci și vine ca o alternativă la modelul T530 care are un ecran de 15 inci. Modelul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi și pe acești bani primești un laptop foarte bun cu i3-2370M sau i5-3210M. Există variante cu Intel HD, dar și modele cu nVidia NVS 5400M, iar prețul modelelor mai capabile e mai mare.

Poze

Lenovo ThinkPad Edge T430 arată foarte bine și acest lucru se poate vedea atât din cele două imagini de alături, dar și din preview-ul de la final. Se poate observa că nu e deloc firav, iar construcția e realizată în spiritul IBM, adică T430 e un laptop sobru, ergonomic, super dotat și foarte performant.

Pe scaun

Tastatura

Specificaţii tehnice

Lenovo T430 este un notebook al anului 2012 și vine cu tehnologie Ivy Bridge, aceasta fiind disponibilă doar pe laptopurile cu i5 și i7. Plăcile video sunt de la Intel sau de la Nvidia, iar dacă vă trebuie un laptop care să-l folosiți cu succes la randări atunci cred că ar trebui să alegeți un model cu grafică dedicată. În mod normal acest model vine și cu Windows, dar s-ar putea să fie disponibile și variante fără acest OS.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun tocmai datorită dotărilor; rezoluția ecranului e de tip HD+ chiar dacă ecranul e unul mic de 14 inci; vine cu numeroase porturi printre care se numără Display Port, USB 3; vine cu o portabilitate foarte mare și asta deoarece are o baterie care ține undeva la maxim 9 ore, iar greutatea e una de 2,2 kilograme.
Contra: prețul e cam mare, dar vine cu foarte multe dotări care nu pot fi enumerate aici tocmai deoarece sunt foarte scumpe.

Concluzie

ThinkPad T430 e un laptop desăvârșit chiar dacă nu are tastatură numerică și asta deoarece vine cu tastatură iluminată, diferite conexiuni și porturi, dar și cu tehnologie la zi deoarece vine cu noua tehnologie IvyBridge care e disponibilă doar pe laptopurile cu i5 și i7. Pentru a vă face o opinie despre cum arată cu aproximație vă recomand clipul de alături care ne prezintă un model asemănător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu