Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkPad T420i

Acest laptop Lenovo ThinkPad T420i e unul de 14 inci și se adresează celor care vor un laptop de tip business. Deci e ideal pentru cei care călătoresc și au nevoie de un gadget foarte bine securizat. Deasemenea prezintă și câteva dotări care sunt tipice pentru un astfel de model: WWAN ready, eSATA, ExpressCard etc. Deci puteți naviga pe web cu ajutorul unei cartele SIM și deci nu mai aveți nevoie de conectivitatea WLAN. Având în vedere configurația sa, chiar dacă placa video e una dedicată tot nu se compară cu cele actuale. Deci poate fi de folos doar când redați fișiere video la calitate 720p sau 1080p. ThinkPad T420i are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Capacul

Deschis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i3 din a doua serie de procesoare a lui Intel și care are o placă integrată numită HD Graphics 3000. Chiar dacă diagonala ecranului e de 14 inci, rezoluție e tot una HD și pe care puteți viziona filme, naviga pe web sau să folosiți diverse aplicații. Imaginea e clară și colorată datorită tehnologiei LED. Claritatea se datorează și rezoluției de 1600 cu 900 pixeli care e tipică pentru laptopuri de 17 inci.

Cred că nu veți avea vreodată nevoie de mai mult de 4GB de RAM deoarece acesta e la o frecvență de 1333 MHz. Memoria maximă suportată e de 8GB dar nu cred că ar avea rost acest upgrade, eu recomand mai degrabă un SSD în locul hardului de 500GB. Placa video Nvidia e NVS modelul 4200M care e unul de 64 de biți și cu memorie video de 1GB. Nu o recomand pentru jocuri dar nici pe cea integrată Intel. Oricum, mulți dintre voi nu-l veți lua pentru a vă juca pe el ci pentru acasă sau serviciu.

Dotările sale sunt decente și sunt următoarele: DVD, difuzoare, card reader, cameră web HD, eSATA, Firewire, VGA, ExpressCard DisplayPort, bluetooth etc. Chiar și autonomia sa e impresionantă în special dacă nu folosiți WLAN-ul sau WWAN-ul – maxim 9 ore. Mai sunt și alte dotări dar nu cred că ar avea rost să le enumăr pe toate.
Sistem de operare:Microsoft Windows 7 Professional 64 biti

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologii de securitate avansate, portabil, WWAN Ready, e robust, oferă performanțe decente și e destul de funcțional.

Minusuri:are un preț piperat.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkPad T420i e o recomandare pentru cei care-și doresc ceva mai deosebit și care poate asigura siguranța datelor de pe el.Se poate observa că arată identic cu modelul T420S, motiv pentru care am pus un clip corespunzător:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu