Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkPad L420

Unul dintre cele mai performante laptopuri de tip Business de la cunoscutul producător Lenovo este acest laptop Lenovo ThinkPad L420 care vine cu procesor i5 Sandy Bridge, 2 giga de RAM, 500 de giga și placă video HD 3000. Pe lângă această configurație de ultimă generație mai are bineînțeles tehnologii pentru securitatea datelor, carcasă robustă, trackpoint etc. Îl recomand celor care călătoresc și doresc un gadget performant, portabil, funcțional și să fie securizat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca o alternativă mai bună la modelul ThinkPad L520 și mai ieftin la modelul Lenovo ThinkPad X1.

Poze

Pe scaun

Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul este oferit de Intel model i5-2520M care este unul din familia Sandy Bridge. Acesta are tehnologie 32 nm, un cache de 3 MB și frecvență de 2.5 GHz. Ecranul de 14 inci este unul LCD LED cu rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Acest display are o protecție anti-glare pentru ca lumina să nu se reflecte atunci când vă aflați în spații deschise.

Cei 2 giga de RAM cred că sunt suficienți deoarece au o frecvență de 1333 MHz și sunt deci de tip DDR3. Se poate face ușor un upgrade până la 8 giga deoarece are un slot liber. Spațiul de stocare al hardului este destul de generos (500 de giga) pentru stocare de diverse fișiere. Placa video chiar dacă este una integrată este destul de bună deoarece vine odată cu procesorul pentru un consum redus de energie și o performanță mai bună. Poate reda atât filme HD cât și Full HD.

Pe partea de porturi, multimedia și comunicații un astfel de ThinkPad L420 are difuzoare stereo de 3 W, cameră web, cititor de carduri, unitate DVD, PCMCIA, DisplayPort, trei USBuri 2.0, port VGA, eSATA, microfon, audio, mufă RJ-45 pentru internet și rețea, bluetooth și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Windows 7 cred că este cel mai bun sistem de operare pentru acest model dar și pentru altele. Vine cu cititor de amprentă, securitatea TPM (TCG 1.2), Intel Wireless Display, conector de andocare și are o greutate de 2.3 kilograme. Autonomia este și ea bună, până la 7 ore.

Din păcate datorită dimensiunilor mici Lenovo ThinkPad L420 nu vine cu tastatură numerică care putea fi utilă pentru o persoană de afaceri.

Concluzie

Acest model de laptop Lenovo ThinkPad L420 este un model destul de reușit ca și celelalte numai că acesta oferă performanțe superioare datorită procesorului destul de bun și a memoriei RAM de 1333 MHz.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu