Lenovo ThinkPad Edge E335

Acest laptop Lenovo ThinkPad Edge E335 e .unul dintre cele mai bune laptopuri pentru cei care călătoresc sau fac naveta deoarece e de 13 inci, are construcție robustă și o autonomie pe măsură – maxim 8 ore. Chiar dacă nu are o configurație cine știe ce, ea poate fi folosită pentru a viziona un film sau a juca un joc ceva mai vechi sau simplu. Nu a fost conceput pentru cei pasionați de jocuri ci pentru cei care vor un gadget compact, funcțional și accesibil. Bineînțeles e mai scump decât unul de 15 inci, dar nu e foarte scump în special că nu are Windows preinstalat. Lenovo E335 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul său E2-1800 e destul de bun deoarece are o frecvență 1.7 GHz și o placă video integrată Radeon HD 7340. Nu e o placă video ideală pentru jocuri, de aceea v-o recomand doar pentru vizionarea de filme. E evident că are un ecran de 13.3 inci de tip HD iar protecția e una mată (astfel că nu se reflectă lumina în el). Capacitatea memoriei RAM e decentă atât pentru multitasking cât și pentru diverse aplicații care necesită mai multe resurse hardware.

Consider că spațiul de stocare oferit de hard e generos și suficient – 500GB. Dacă credeți că nu e de ajuns, un hard disk extern ar fi ideal. La capitolele multimedia, porturi și comunicații oferă: difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, difuzoare incorporate, WLAN, bluetooth, ESATA, HDMI etc. O dotare care e de folos ori de câte ori sunteți plecat e bateria de 8 celule. Nu se găsește pe multe laptopuri și în special pe cele mici. De aceea va furniza un plus de autonomie față de alte modele concurente în acest buget.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie destul de mare, preț atractiv, carcasă robustă (balamale metalice ca la restul modelelor),  hard de 7200RPM, are difuzoare puternice – 4W, bluetooth etc.

Minusuri: procesorul putea fi unul mai bun.

Concluzie

Acest ThinkPad Edge E335 de la Lenovo poate fi considerat a fi un laptop de tip business dar fără tehnologii de protecție a datelor. Dacă nu sunteți fan Intel sau nu vă interesează prea mult procesorul ci doar restul configurației (hard, RAM …), nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Jos am pus un clip cu un E330 care arată identic cu acesta:

Te-ar mai putea interesa