Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Lenovo ThinkPad Edge E135

Dacă vrei un laptop bun care să vină ca o alternativă la un netbook atunci acest Lenovo ThinkPad Edge E135 ar fi foarte bun. Am putea spune că e o variantă mini a ThinkPad L530 deoarece are un ecran de 11 inci și cântărește doar 1,5 kilograme. Are și un preț inferior unui Think Pad normal și asta deoarece are vine cu niște specificații mai intrate la apă. Astfel, vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi, dar în condițiile în care vine cu 4 giga de memorie RAM și procesor dual core E2-1800 realizat de AMD.

Poze

Lenovo ThinkPad E135 e un laptop tipic IBM/Lenovo, în sensul bun. E de culoare neagră, iar tastatura numerică lipsește fiind un laptop mic. Ecranul e de 11 inci și va putea fi folosit la vizionarea filmelor HD deoarece are o rezoluție HD+. Ecranul fiind unul mat nu o să aveți mari bătăi de cap cu lumina soarelui atunci când mergeți afară cu el.

Cam așa arată când e deschis

Întredeschis

Specificaţii tehnice

Lenovo Edge E135 e un mini notebook destinat persoanelor care vor mai mult de la un laptop și asta se poate vedea din faptul că are un procesor capabil alături de o placă video integrată care e și ea foarte capabilă. E vorba despre o placă HD 7340, adică de un Radeon de la AMD care e capabilă de a reda fluent conținut HD.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; construcția sa e robustă; raportul dintre calitate+dotări și performanță e foarte bun; vine cu numeroase porturi, printre care se numără HDMI, iar bluetooth e un port prezent pe acest laptop făcându-l un laptop business; memoria RAM poate fi mărită de la 4GB la 8GB; hardul e unul foarte rapid având 7200 de rotații.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă ești o persoană care se respectă și-ți dorești mai mult atunci îți recomand un laptop bun care poate fi luat oriunde deoarece e portabil. Poate vi se pare că are un preț mare, dar nu-i așa deoarece nu costă deloc mult având în vedere ce poate. Nu cred că o să mai găsiți pe piață un alt netbook la fel de performant ca și acesta la acești bani. Din cauză că nu vine cu sistem de operare are un preț inferior cu vreo 400 lei și e bine așa.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • spitzy

    am vazut in strainatate ca sint si cu hard de 500 gb si de culoare rosie,la noi oare de ce nu se aduce,sau nu gasesc eu ???va multumesc anticipat !!!

Lasă un comentariu