Lenovo ThinkPad E320

Acest laptop Lenovo ThinkPad E320 e unul de tip office având o configurație cu procesor Core i3, 4 GB de RAM, HDD de 320 GB și placă video integrată cu suport HD. Deci pentru o persoană care călătorește și nu e pasionată de jocuri, acest gadget e bine venit în special că oferă o autonomie mult mai mare decât a laptopurilor obișnuite – 8-9 ore. E vorba de un model de 13.3 inci cu rezoluție HD Ready, fiabil, elegant (se poate observa în poze și clip) și care promite cele mai bune performanțe office în acest buget. Deci nu puteți avea pretenții la jocuri prea sofisticate, însă la cele 2D sau din browser nu veți întâmpina probleme. Un astfel de laptop ThinkPad E320 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul său e unul foarte performant deoarece e unul din a doua generație și e unul mai nou – Intel Core i3 model 2350M de 2.3 GHz. Acesta e unul cu placă video integrată Intel – HD Graphics 3000. E mai performantă decât predecesoarele însă tot nu se poate compara cu una dedicată. Ecranul său LCD LED de 13.3 inci e unul mat și foarte bun pentru vizionarea de filme HD și Full HD. Capacitatea memoriei RAM e de 4GB și poate fi mărită la 8GB dar nu cred că ar avea vreun rost. Spun asta pentru că doar jocurile cer multă memorie RAM, pe când aplicațiile cer cel mult 2GB.

Chiar dacă nu are un spațiu de stocare prea mare (320GB), e vorba de un HDD performant cu viteză de 7200 RPM. Alte caracteristici care trebuie menționate ar fi: difuzoare stereo, card reader, cameră web HD, RJ45, ESATA, HDMI, două USBuri 2.0, VGA, bluetooth și WLAN. Autonomia de funcționare mare se datorează bateriile de 6 celule și configurației sale. Cântărește doar 1.75 kilograme pentru dimensiunile sale și are doar Free DOS pe el. Vă recomand Windows 7 pe 64 de biți pentru a beneficia e toată memoria sa RAM.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model portabil, oferă o autonomie de maxim 9 ore, are ecran cu protecție mată, poate reda chiar și 1080p, viteză de procesare mare, portabil, carcasă robustă etc.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Lenovo ThinkPad E320 e una dintre cele mai bune modele de 13 inci de pe piață în special că se adresează celor care călătoresc și performanțele sunt decente pentru prețul oferit. Jos puteți viziona prezentarea a două modele destul de similar:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Lenovo ThinkPad E320”

Comentariile sunt închise.